TV

'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ'

ŽELJKINA OCJENA PONOVNO PRESUDILA: Ribom s ljuskicama Martin i Kristijan opet pobijedili Sanju i Željka

Baš kao i proteklog tjedna i večeras su se u „sukobu titana“ jedni protiv drugih našli Sanja i Željko i Martin i Kristijan. I baš kao i proteklog tjedna i ovoga puta su dečki bili bolji.

Osim slave, aplauza i pohvala osvojili su vrijednu nagradu za svoj tim Selo– zvonom kojim cijeli sljedeći tjedan, koliko god puta i kada god žele, mogu pozvati bilo kojeg člana žirija u pomoć.

PALA JE OKLADA! Evo zašto je Špiček spreman ‘gol do pasa trčati do bana Jelačića’

„Osjećaj je fenomenalan, još uvijek sam naježen“, komentirao je Martin s osmjehom na licu. Protivnici su bili nešto suzdržaniji. „Ocjene su u redu, tek smo počeli. Ima vremena ugraditi sve savjete žirija, bit ćemo bolji“, komentirala je Sanja, a Željka objasnila da je u njezinom ocjenjivanju presudila činjenica da su se dečki puno više potrudili oko predjela. Kristijan i Martin su se odlučili za istarski menu. Za predjelo su žiriju servirali domaće fuže s tartufatom, za glavno jelo brancin u pećici s krumpirima i povrćem, a za desert istarske fritule. Najveći problem je predstavljalo čišćenje ribe s kojim dečki i dalje imaju problema.

Iako ih je Špiček upozorio, dečki su i na pečenoj ribi i dalje imali ljuskice, a kao kaznu Špiček je od Martina tražio da im očisti serviranu ribu. „Znate da su meni davno otkrili alergiju na riblje ljuske“, kazao je kroz smijeh Špiček.

Novi izazovi su pred našim kandidatima već sljedeći tjedan. Što će se sljedeće kuhati u showu i tko će konačno upamtiti savjete žirija, doznajte u ponedjeljak u 21:15 sat na RTL-u.

Povratak na Net.hr