Zbog vulgarnosti ostali bez 180 tisuća eura!

Zbog vulgarnog ponašanja sudionika reality showa Parovi s gostima na zabavi, vlasnici vile odlučili su ih propisno kazniti. Sudionicima je nagrada smanjena za čak 180 tisuća eura!

Razlog je vulgarno i skandalozno ponašanje Baneta Đokića i Sandre Partizan, koji su zajedno kao gosti bili na zabavi u vili. Mladić je bacao čaše, a djevojka se toliko napila da je Ivici, partneru Alke Vuice, nudila oralni seks, a zatim se s njim i još dvojicom natjecatelja nakratko zaključala u toalet.

Gazdarici vile Vanji Kostić nikako se nije svidjelo što je dvoje gostiju narušilo ugled showa i što su se ostali natjecatelji poveli za njihovim lošim primjerom. ‘Nisam bila zadovoljna vašim ponašanjem i time kako su se ponašali vaši gosti. Zbog toga vam smanjujem nagradu za 180 tisuća eura’, poručila je u videoporuci.

Natjecatelji nisu krili nezadovoljstvo, a najglasnija je bila Alka Vuica, koja je vikala na sav glas. ‘Ovo je klasična navlakuša. Šta se kur*** ako nemaš para? Muka mi je od ovoga. Gazdarica je fejk jer nudi novac koji nema. Što je ovo ovdje? Jesu li svi oko mene luđaci? Neka meni oni daju moj honorar, a za ostalo me baš briga’, vikala je pjevačica.

Podsjetimo, pobjednički je par u prošloj sezoni showa osvojio 250 tisuća eura, a koliki će iznos biti na kraju ove sezone, tek ćemo vidjeti.

Povratak na Net.hr