Hot

ZADOVOLJAN JE

ZAVODNIK NEVEN NE ZNA KUD BI S RUKAMA: Sviđa mu se ‘zlatna djevojka’ Samanta, ljubio je Milenu, a s Marijanom je plesao

Mladi farmer iz Opatinca kraj Ivanić-Grada na glasu je kao najnestašniji farmer ove sezone

U sinoćnjoj epizodi ‘Ljubav je na selu’ farmeri su upoznali svoje ‘zlatne djevojke’, a najsretniji od njih bio je definitivno 26-godišnji Neven Landek.

Njegova Samanta nije ga razočarala karakterom ni izgledom. Sve što želi od njihovog odnosa je da se poštuju i da su kompatibilni, piše RTL.hr.

VRUĆI POLJUBAC VITE MASLAČAK I FARMERA NEVENA BRZO JE POSTAO MEME: ‘Usisala mu karijes na šestici’

“Javila sam ti se jer si mi bio drag, simpatičan i sladak i ne smijem takvu priliku propustiti. A svidjelo mi se i kako si ušao u gepek”, rekla je Samanta farmeru.

Neven ju je jedva dočekao vidjeti, a njegove nestašne ruke letjele su i prema voditeljici. “Smiri te ruke, taj bi samo pipao grud”, rekla je Anita referirajući se na farmerov vrući poljubac s drugom kandidatkinjom, Milenom koja je poznata i kao Vita Maslačak.

Mladi zavodnik poljubio je Samantu u obraz nakon što je skinuo povez, a kasnije je priznao da mu se svidjela.

Samanta i NevenFoto: Screenshot/RTL

“Sinoć se ljubakaš, a sad se praviš fin. Najviše voli pipati grud, ako nisi spremna na to malo mu daj prostora dok se ne opustiš kraj njega, a onda navalite”, poručila je Anita ‘zlatnoj djevojci’, a Neven se pravdao da on nije takav.

Koga će povesti na svoju farmu, s obzirom na to da je rekao kako mu se Marijana sviđa, a s Milenom se ljubio, doznajte od 21 sat na RTL-u!

Povratak na Net.hr