TV

ALOJZ U PROBLEMIMA

‘ZAGORSKI PUTIN’ PRIZNAO: ‘Bojao sam se Anje, mislio sam da će nas napasti, zato sam joj lagao’

Iako je znao da ne želi ništa imati s Anjom, Alojz joj je i dalje davao lažnu nadu…

Prvo mu se svidjela pa je spavao s njom, a onda je zbog agresivnog i ljubomornog ponašanja Alojz izbacio Anju s imanja. Tu nije bio kraj, budući da je “zagorski Putin” tijekom rastanka rekao kako postoji “velika šansa da on ponovo odabere nju jer mu je ona na prvome mjestu”.

ZA SVE ONE KOJI NE VJERUJU: Pogledajte kako je Anja izgledala s dugom kosom

“Ona se tome nada, ali ja ću joj polako reći da to nije to. Sad sam lagao, iako to ne volim, ali bojao sam se njezine reakcije. Mislio sam da će puknuti, napast mene ili druge djevojke na imanju, a osim toga, meni je dosta bruke,” rekao je Alojz Kanceljak iz Tuhelja. Tvrdi kako između njih kasnije, iza kamera, više nije bilo ružnih scena, a on joj je uspješno dao “košaricu”, pišu 24 sata.

“Ja bih se voljela vratiti ovdje, ako me primaš, i to ne kao prijateljica, nego kao tvoja žena”, rekla je Anja Boronjek iz Nove Gradiške, a Alojz je na to samo pomirljivo rekao “ok” i zagrlio je. Anja je zbog njega, kako kaže, ostavila zaručnika i gaji osjećaje koje ne može poreći, a sad, prema pravilima, napušta imanje.

“Nisam zažalio što sam se spetljao s njom, ali znam da u budućnosti ne želim više ništa s Anjom”, kaže Alojz koji na imanju ostaje sa Snježanom i Rebekom.

Povratak na Net.hr