TV

'LJUBAV JE NA SELU'

VRAGOLASTI ALOJZ RAZLJUTIO LAURU: ‘Cura ne zna plivati, ti joj pomažeš, nešto pričate i najednom se ljubite!’

Nakon burne rasprave na kampiranju u Durlincima prošloga tjedna, došlo je vrijeme da Dino malo porazgovara sa svojim djevojkama o raspravi koju su vodile dok su igrali ‘kukuruz istine’.

“Jeste li se vi porječkale zbog istine ili samo zato što ste cure?”, upitao ih je Dino, a one su odgovorile da je to zato što su žene.

NE BISMO MU BILI U KOŽI: Rebecca saznaje da je Alojz poljubio Snježanu

“Ja nikako ne mogu shvatiti Minelu i Denitu, jedno vrijeme se svađaju, a za pet minuta kao da ništa nije bilo. To je nešto neobjašnjivo”, zaključio je Dino.

A onda je došao trenutak da im kaže kako jedna cura mora otići.

“Da smo imali više vremena i mogućnosti, ova odluka bi bila drugačija”, rekao je Dino te izbacio Gabrijelu Domeniku. 

Dražen oduševljava Mariju

Za to vrijeme kod Dražena na farmi stiglo je vrijeme za malo romantike pa je Mariju odveo na ručak ne bi li razgovarali.

“Dražen je prekrasna osoba i što ga više poznajem, sve mi se više sviđa”, kazala je Marija te mu zahvalila što ju je odveo u Međugorje.

“Bi li mogla živjeti u Hercegovini?”, upitao je Dražen Mariju.

“Ti si mi jako draga osoba i osjećam se kao kod kuće, ali moja Slavonija mi toliko nedostaje… A bi li došao živjeti kod mene u Hrvatsku?”, upitala ga je Marija.

“Možemo se naći na pola puta”, rekao joj je Dražen.

Rebecca saznala za Alojzev i Snješkin poljubac

U Tuheljskim Toplicama Alojz je prišao Lauri te je ispitao kako joj se sviđa kod njega.

“Prvi dojam mi je bio u redu, ali neke stvari mi se sad ne sviđaju, kao poljubac sa Snježanom“, iskrena je bila Laura, a Alojz se pravdao da to mora tako sa svakom ‘odradit’, na što se ona nasmijala.

“Imam osjećaj kao da mene i Rebeccu zapostavljaš”, rekla mu je Laura.

“To ti se krivo učinilo”, rekao joj je Alojz.

“Pa ono, mislim, cura ne zna plivati, ti joj pomažeš, nešto pričate i najednom se ljubite”, rekla je Laura pomalo ljutito.

Rebecca je također uhvatila Alojza nasamo pa ga je pitala bi li mu smetalo da na njegovo imanje dovede svog sina, na što je Alojz rekao da ne bi jer voli djecu. Nakon dužeg razgovora rekao joj je da postoji mogućnost da ona zadnja ostane na farmi, a oboje su zaključili da će to biti njihova tajna. Alojz ih je potom odveo u saunu gdje su djevojke uživale, a Rebecca je tada tek otkrila da su se Alojz i Snježana poljubili!

Petra odjahala od Marija

U Lici je također došlo vrijeme da jedna od djevojaka ode kući.

“Ona koja će odjahati sa mnom na Esmi odlazi, ima li koja volju jahati sa mnom?”, upitao je Mario cure, a Petra je rekla da bi ona jahala s njim, ali ne želi otići s njegove farme.

“Ipak, ti ćeš jahati sa mnom na Esmi”, rekao je Mario Petri te je tako izbacio sa svog imanja.

Stanko je svojim damama morao reći koja od njih napušta njegovo imanje, a odlučio se za Ružicu koja je posljednja došla kod njega što je razveselilo Ljubicu i Kseniju.

Sandra je odlučila s Tinom otići u vinograd ne bi li ga bolje upoznala.

“Svidjela si mi se na prvi pogled, a uživo izgledaš puno bolje nego na televiziji. Rađaju se neki osjećaji, ali premalo je vremena da stvorim neke velike osjećaje, ali sviđaš mi se kao cura. A privukle su me te tvoje lijepe oči i bijeli zubi”, iskren je bio Tin.

“Teško je reći da nešto osjećam za Tina, ali mi se sviđa”, priznala je Sandra.

Povratak na Net.hr