VIDEO: ‘U šoku sam, mislim da ću se rasplakati’

U trećoj emisiji specijala Zvijezde pjevaju iz showa su neočekivano ispali Mario Petreković i Marija Husar unatoč tome što su čak tri para imali lošije ocjene od njih. Ni Petreković nije krio nevjericu te se dobro našalio na račun svog ispadanja.

Emisiju su otvorili Mario Petreković i Marija Husar pjesmom Teške boje kojom su pobrali pohvale žirija te četiri osmice.

‘Odlično ste izabrali i odlično otpjevali. Bili ste uvjerljivi’, komentirala je Ksenija Erker.

Nakon njih mikrofona su se primili Nikša Kušelj i Ivana Husar Mlinac koji su za pjesmu iz mjuzikla Aida Eltona Johna također dobili manje više samo pohvale.

‘Meni su se ruke uznojile. Bilo vas je jako lijepo slušati’, dala je svoju presudu Martina Tomčić Moskaljov. A zbroj ocjena je bio isti kao i kod Marije i Marija: 32.

Alen Nižetić i Tamara Loos ovaj put prihvatili su se rockerskog hita grupe Free All Right Now no nisu uspjeli osvojiti žiri koji im je dao dvije sedmice, peticu i šesticu.

‘Ja sam imao trice u školi, petica je dobra’, našalio se Alen.

Marija Borić i Giuliano izabrali su Gibonnijevu pjesmu Posoljeni zrak i razlivena tinta za koju su od žirija dobili dvije sedmice i dvije osmice.

‘Bili ste uvjerljivi kao da zbilja volite ovu pjesmu’, komentirao je Nikša Bratoš.

Bolje su prošli Goran Navojec i Ivana Kindl koji su pjevali numeru iz mjuzikla Guslač s krova.

‘Očekivala sam da će me Goran baciti u nesvijest, a nije’, požalila se Tomčić no Vanna, Nikša i Ksenija nisu mu našli nijednu zamjerku.
Na kraju su Gorana i Ivanu nagradili s tri devetke i osmicom.

Mila Elegović i Ervin Baučić otpjevali su I will be there grupe Kiss, a najviše pohvala dobili su za Milin izgled. No, unatoč kritikama na račun njenog grlenog glasa dobili su dvije osmice i sedmice.

‘Vokalno rasteš, tražiš se, uspijevaš prijeći svoje granice. Ti pokazuješ konstantni rast’, ipak joj je priznala najstroža članica žirija Tomčić.

Iako su imali najmanje bodova Tamaru i Alena od ispadanja su spasili gledatelji. Show su naime napustili Marija Husar i Mario Petreković unatoč tome što su po bodovima bili odmah iza vodećih Gorana i Ivane.

‘Znao sam! Ja sam u šoku. Čak mislim da ću se rasplakati. Mislim, kome treba platiti? Svima nudim novce. Hvala publici!’, našalio se Mario.

specijal-201110030789004-Zvijezde pjevaju

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr