VIDEO: Tamara pjevala sama, Mila napustila show

Od pet parova u specijalu showa Zvijezde pjevaju, najmanji dojam na publiku, ali i žiri ostavili su Mila Elegović i Ervin Baučić, koji su naposljetku i napustili show.

Čini se da seksi izdanje glumici Mili Elegović nije pomoglo da izbori ostanak u showu Zvijezde pjevaju. Unatoč osebujnom izvedbom pjesme I wanna know what love is , Ervin i Mila nastupili su show.

Na početku večeri publiku pred malim ekranima kao i onu u studiju HTV-a pozdravili su Barbara Kolar i Duško Ćurlić te predstavili pet preostalih parova

Večer su otvorili Mila Elegović i Ervin Baučić s pjesmom I wanna know what love is, te osvojili 29 bodova. Osim osebujnim glasom zgodna Mila publiku je šarmirala seksi haljinom u kojoj je istaknula svoje atribute u vitke noge.

Nakon Mile i Ervina, nastupila je Tamara Loos s pjesmom Marina. Kako je njezin partner Alen Nižetić tu večeri bio bolestan, uz Tamaru je nastupio prateći vokal Bubi. Tamara je od žirija osvojila 27 glasova.

Pjesmom Memories iz mjuzikla Mačke, žiri i publiku očarali su Marija Borić i Guiliano te zaradili velikih 33 bodova.

Najviše glasova žirija večeras su osvojili Goran Navojec i Ivana Kindl izvedbom pjesme Ja sam budućnost. Pravim rockerskim glasom Goran je žiri oborio s nogu i zaradio 38 bodova.

Večer su zatvorili Ivana Husar i Nikša Kušelj odličnom izvedbom Massimova hita, Zar više nema nas.

Nakon pauze tijekom koje je nastupao Jacques Houdek, publika je donijela svoj sud koji je glasio da Mila Elegović i Ervin Baučić napuštaju show.

‘Savladala sam svoj ego i sad mogu podnijeti sve’, rekla je je Mila i zahvalila svima na sudjelovanju u showu.

Povratak na Net.hr