VIDEO: Rozga konačno odgovorila na najčešće postavljano pitanje

Jelena Rozga gostovala je Ami G showu na Pink TV-u, gdje se raspričala o braku, muškarcu u njezinom životu, djetetu i obitelji.

Jedno od najčešće postavljanih pitanja zgodnoj Splićanki Jeleni Rozgi jest ono kad ćeš se udati i imati dijete. Simpatična pjevačica je dugi niz godina s osmijehom na licu izbjegavala te odgovore no, u zadnje je vrijeme sve češće počela spominjati kako želi dijete.

Kako kaže, to bi učinila bez ikakvih obveza, ulaska u brak i zaljubljivanja, jer ‘papir za nju apsolutno ništa ne znači’. Jedino što želi jest jednu malu curicu kojoj već zna ime.

‘Zvat će se Luce, Lucija. To je baš pravo dalmatinsko ime. Mala plava s velikim plavim okicama, lipa na mater’, izjavila je pjevačica koja bi, naravno, bila jednako sretna da dobije i sina.

‘Bila bih najsretnija na svijetu i da bude sin. Moj tata zove se Ante, skraćeno od Antonio, Tonči. Ali moji sin zvao bi se Toni. Fora mi je to. Sve sam već isplanirala’, veli Rozga koja je u planove također uključila i to kako bi trebao izgledati otac njezina djeteta.

‘Voljela bih da ima plave oči, ne mora imati plavu kosu, nego onako smeđu, tamnosmeđu. Neka bude malo viši, ali ne smije biti debeo. Ja samo želim dite’, odlučna je bila Jelena.

Nakon intervjua voditelj je zaključio da je ona zapravo dala dobru ponudu svim muškarcima, i da bi bili ludi kada bi je propustili. Pjevačica se složila s time i samo tajnovito nasmiješila.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr