VIDEO: Hrvatske TV-voditeljice 40+ kojima zavide i puno mlađe

Iako na malim ekranima ima mlađih voditeljica koje gledatelje osvajaju šarmom i ljepotom, neke hrvatske voditeljice koje su u tom poslu već dugi niz godina mnogima su još uvijek omiljene. Unatoč tome što su prešle četrdesetu, izgledaju odlično i mlađe bi kolegice od njih puno toga mogle naučiti.

Osim što su pametne, atraktivne, elokventne, snalažljive i uživaju u svom poslu, što se itekako vidi, imaju i onaj old school gard kojim su se isticale neke od naših najpoznatijih voditeljica, poput Helge Vlahović ili Željke Fattorini. A s obzirom na to da su neka istraživanja pokazala da se samo pet posto žena starijih od 50 godina bavi voditeljskim poslom, donosimo neke naše voditeljice koje su prešle četrdesetu.

Daniela Trbović (49)

TV-voditeljica Daniela Trbović na malim se ekranima pojavila početkom 90-ih na tadašnjem programu Z3. Proslavila se vođenjem kultne zabavno-glazbene emisije Hit depo. Zatim je vodila nedjeljnu zabavnu emisiju Od 5 do 7, a 2004. godine se vratila kao voditeljica kviza Najslabija karika. Osim navedenih emisija, vodila je mnoge manifestacije i zabavne programe: Dora, Izbor za Miss Hrvatske… Od 2010. godine vodi emisiju 8. kat, a nedavno je počela voditi i zabavno-informativni kviz o Europskoj uniji EUnigma. Iako će Daniela uskoro proslaviti 50. rođendan, oduševljava svojom pojavom i vitkom linijom, te prepoznatljivim stilom.

Barbara Kolar (43)

Barbara je poznata kao voditeljica televizijskih emisija Ples sa zvijezdama, Zvijezde pjevaju i Do posljednjeg zbora, koje se emitiraju redovito od 2006. godine. No, bila je i jedna od voditeljica kviza Upitnik. Barbara Kolar istaknula se i kao voditeljica u emisijama 30 u hladu te Kruške i jabuke. Jedna od omiljenih plavuša s malih ekrana stalno dobiva komplimente na račun izgleda te načina na koji nosi ženstvene haljine u HTV-ovim najspektakularnijim i najgledanijim emisijama.

Vlatka Pokos (43)

Vlatka je karijeru započela kao pjevačica Srebrnih krila, a nakon što je 1994. godine krenula u samostalnu glazbenu karijeru, počela se upuštati i u projekte voditeljske naravi. Kao voditeljsko lice prvi se put pojavljuje na zagrebačkoj televiziji OTV. Na Hrvatskoj radioteleviziji bila je stalna voditeljica zabavno-glazbene emisije Sedma noć, emisije Pretežno vedro i Zlatni gong, te ljetne turneje pod nazivom Ljetni gong, koja se prenosila uživo. Vodila je brojne manifestacije i festivale te projekt NoveTV Dan iz snova. Trenutno vodi emisiju Živim sa stilom na 24sata TV-u. Vlatka je jedna od onih žena za koje se može reći da su s godinama sve bolje i bolje. Prisjetimo se samo kako je oduševila fotografijama koje su preplavile medije, a na kojima je ležala na plaži u toplesu.

Karmela Vukov Colić (45)

HRT-ova emisija Dobro jutro, Hrvatska prikazuje se 20 godina, a gotovo cijelo to razdoblje jedno od njezinih zaštitnih lica je i Karmela Vukov Colić. Talentirana voditeljica poznata je kao voditeljica emisija TV Bingo Show, Kruške i jabuke, Loto Hrvatske lutrije. Iako Karmela već godinama vodi borbu s kilogramima, nedavno je privukla pažnju znatno mršavijim izgledom.

Tončica Čeljuska (44)

Tončica Čeljuska, mnogim gledateljima omiljena HTV-ova voditeljica i urednica, u posljednje vrijeme dobiva same komplimente na račun izgleda. Mnogi obožavatelji na njenom profilu na Facebooku nakon Dnevnika 3 ostavljaju pohvalne komentare, a neki su složili i kompilaciju njenih najboljih izdanja:

A sad glasajte za omiljenu voditeljicu:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr