TV

NEMA ISPADANJA

VELIKI PREOKRET U ‘TRI, DVA, JEDAN – KUHAJ!’: Potpuni stranci postat će suci, a članovi žirija mentori

U večerašnjoj epizodi nema ispadanja, no to ne znači da natjecatelji showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ mogu olako shvatiti svoj novi zadatak, koji će ocjenjivati potpuni stranci. Naime, natjecatelji će kuhati prema receptima članova žirija, a ocjenjivat će ih ljudi koji dolaze kao gosti njihovih malih ‘restorana’.

U novoj epizodi šest parova pripremat će tri jela koja se poslužuju u restoranima diljem Hrvatske, a čije su recepte pripremili članovi žirija, Tomislav Špiček, Ivan Pažanin i Žakline Troskot. No, ovaj put žiri neće imati ocjenjivačku ulogu, već onu mentorsku. I dok će oni natjecateljima dijeliti savjete i na vrijeme ukazivati na moguće pogreške, predjela, glavna jela i deserte ocjenjivat će gosti! Dvadeset četiri potpuna stranca posjetit će set showa koji je za ovu prigodu uređen kao mali restoran.

DOBILE SU PRESUDU: Sanja i Morena su počinile ogromnu pogrešku, jesu li diskvalificirane ili su se izvukle?

Za potrebe ovog zadatka natjecatelji će se podijeliti u dva tima – Moira i Zdravko, Arsen i Željan te Natali i Hrvoje odlučili su biti u timu mentora Ivana Pažanina, dok su Martin i Kristijan, Sanja i Morena te Kristina i Ozana u timu mentora Tomislava Špičeka. Svaki par će imati 75 minuta vremena da pripremi jelovnik od tri slijeda, s naznakom da sva tri slijeda moraju biti gotova u isto vrijeme.

Kao i svaki put, natjecatelji će biti iznenađeni „količinom namirnica koje moraju pripremiti u „jako malo vremena“. Svaki će par biti zadovoljan dobivenim receptom, no teško će se nositi s činjenicom da u nešto više od sat vremena gostima moraju prezentirati jela poput kreme od buče s grdobinom, filea mola u tempuri od morskih trava, rižota od kozica, leš šanpjera sa špinatom, carpaccia od junećeg bifteka, janjećeg filea s crvenom rižom u porto vinu, prežgane juhe, pilećeg batka sa špekom, ajngemahteca, pilećih prsa sa špekom i mlincima, grašak variva s noklicama, telećih medaljona te čak šest različitih vrsta deserta koje je osmislila Žakline.

Ne propustite doznati koji je par dobio najbolje komentare i ocjene,  u novoj epizodi showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ večeras u 21:10 sati na RTL-u.

Povratak na Net.hr