TV

NAPETO JE, NAPETO

UZAVRELA ATMOSFERA U KUHINJI: ‘Ani je najvažniji novac, a ja sam se došao zabaviti’

Ana i Tin su se upoznali u RTL-ovu povijesnom showu Anno. Iako su se isprva svađali, kasnije su postali prijatelji i odlučili se zajedno prijaviti u Tri, dva, jedan – kuhaj!.

Tek što je počela nova sezona showa Tri, dva, jedan – kuhaj!, počele su i prve tenzije. U svađama unutar parova prednjače Tin Mlivić i Ana Tomšić Blažen koji si neprestano predbacuju i ‘časte’ se uvredama.

NEVIĐENA DRAMA NA SETU! Tin izgubio živce: ‘Ionako sam ja zvijezda ovdje, tako da, Ana – uživaj!’

Ana se razljutila nakon što je par podbacio u pripremi ribljeg jela, okrivivši za sve 19-godišnjeg srednjoškolca.

„Ja se ne mogu osloniti na Tina, da on kuha. A, s druge strane, ja ne mogu istovremeno pohat ribu, peći losos i poširati jaja. Žao mi je, ali šta je , tu je…“, izjavila je Ana nakon što je njoj i njezinom partneru Tinu žiri dodijelio svega 12 bodova za riblja jela.

Ana u Annu
Ana u AnnuFoto: Screenshot/RTL

Tin smatra da je Ana preozbiljno shvatila show te da nema razumijevanja za to da on nije profesionalni kuhar.

„Mislim da je Ana po prirodi živčana. Ona je raspoređivala zadatke. Ali, ako ne vjeruje u mene, da ja ne mogu odraditi to što ona traži, onda ja tu ne moram biti. Ionako sam ja zvijezda ovdje, tako da, Ana, – uživaj!“, odbrusio je Tin svojoj partnerici pred kamerama dodajući kako se u show nije prijavio zbog nagrade, već kako bi se zabavio i pritom naučio nešto novo o kuhanju.

„Svjesna sam da on ne zna kuhati koliko i ja, ali očekujem suradnju i poštovanje, na kraju krajeva. Ja nisam magarac i imam 31 godinu i neće se nitko sa mnom zafrkavati. Ako je svjestan da je spor, neka onda vježba“, kaže Ana.

Tin, pak, smatra da je Ani važan samo novac i da se zato ponaša tako kako se ponaša.

Povratak na Net.hr