banner
TV

UPOZNAJTE EKIPU

USUSRET BOŽIĆNOJ EMISIJI KOJU SVI JEDVA ČEKAMO: Luka se veseli Tomici, a Doris Pažaninu jer joj je on – ‘full package’

Žiri i gledatelji sigurno dobro pamte Doris i Luku jer su sudjelovali u trećoj sezoni showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’

Povodom početka prikazivanja RTL-ove božićne emisije ‘Tri, dva, jedan – Ho Ho Ho’, Doris Vlah i Luka Dančulović otkrivaju čemu se najviše vesele na setu i što gledatelji mogu očekivati od njihova tima.

Tim Gromača čine Doris Vlah (56), Luka Dančulović (33), Kristina Dančulović (34) i Ena Dančulović (12) iz Opatije i Lovrana. Žiri i gledatelji sigurno dobro pamte Doris i Luku jer su sudjelovali u trećoj sezoni showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ kada su došli do finala i završili na drugome mjestu. Doris i Luku vežu samo lijepe uspomene uz taj show te se vesele povratku za radnu jedinicu.

 

Luka se veseli Tomici, a Doris Ivanu

“Jako nam je drago što ćemo opet sudjelovati, i to baš u božićnom izdanju! Veselimo se ponovno vidjeti neke stare kandidate i svu ekipu showa, uključujući naravno i naš žiri – Tomislava Špičeka, Ivana Pažanina i Željku Klemenčić. Od njih troje stvarno ne znamo tko nam je draži i svi su nam posebni na svoj način.”

Veselimo se vidjeti sve troje, ali kad bi baš morali izdvojiti nekog, onda se Luka, naravno, najviše veseli Tomici (već i golubi na grani znaju zašto), Doris se najviše veseli Ivanu jer je on za nju ‘full package’, a o našoj dragoj Željki samo sve najbolje također”, otkriva živahni i uvijek nasmijani par, koji mnogi gledatelji pamte po njihovoj pozitivnoj energiji, ali i po legendarnoj sceni „puhanja šećera u prahu“.

“Taj potez Špičeka i moja spontana reakcija obilježili su nas, usudio bih se reći za još dugo, dugo vremena. Nemamo novih trikova za njega, ali tko zna, možda Tomica ima za nas koji. Kako bilo, vratit ćemo uvijek milo za drago”, u šali kaže Dančulović koji u božićni specijal dolazi s pojačanjem – suprugom Kristinom i kćeri Enom.

Najmlađa članica ima 12 godina

“Ne znamo je li prednost ili mana to što nas je sad četvero u timu, sačekat ćemo da se vatra upali, kuhače zagriju pa ćemo vidjeti. Opušteno ćemo kuhati i dati sve od sebe. Pokušat ćemo podijeliti zadatke podjednako, počevši od naše najmlađe članice Ene, za koju nam je posebno drago što je s nama i što će sa samo 12 godina naučiti nešto od žirija, ali i od nas”, ističu Doris i Luka koji naglašavaju da će i u ovoj sezoni biti najpoznatiji po pozitivnoj radnoj atmosferi.

Na svom kulinarskom putu Doris i Luka su jako napredovali od posljednjeg sudjelovanja te kuhanje za njih predstavlja veliku ljubav, što će se vidjeti i u showu.

“Kuhinja je za nas bitan dio svakodnevnog života. Velika ljubav i strast. Doris jedva čeka penziju da se još više posveti kuhanju privatno i profesionalno. Ja sam u kuhinji kad god mi to obaveze dopuštaju. Skupa ulazimo i u jedan novi projekt pa ćemo pokušati uključiti i Enu, ali o tome neki drugi put”, zaključuju.

Show ‘Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!’ pratite od ponedjeljka 7. prosinca u 20.45 sati na RTL-u!

Povratak na Net.hr