TV

'BLAGO NAMA'

USKORO KREĆE NOVA DOMAĆA SERIJA NA RTL-U: Enis Bešglagić, Zuhra i ekipa u urnebesnoj priči o karakterima i obitelji

Radnja prati obitelj koja, djelomično prisilno, mora živjeti pod istim krovom

Kad se na jednom mjestu nađu različiti karakteri koji potom i različito doživljavaju situacije, šanse da će sve ići po planu svedene su na minimum. Kad se tomu doda i činjenica da su svi ti karakteri zapravo članovi jedne obitelji pa si dozvole dati više oduška no što se očekuje, jedino zagarantiran jest – smijeh. Upravo se na tome temelji radnja nove RTL-ove humoristične serije, ‘Blago nama’, koja će se uskoro emitirati na malim ekranima.

Glavne uloge u seriji igraju ponajbolja glumačka regionalna imena: Enis Bešlagić, Hristina Popović, Tara Rosandić, Filip Križan, Žarko Radić i Zlatan Zuhrić Zuhra, dok radnju serije potpisuju Mirna Miličić, Vlado Bulić te Goran Rukavina, koji je ujedno i redatelj serije.

Radnja prati obitelj koja, djelomično prisilno, mora živjeti pod istim krovom. Kod Borisa i Ane, mladog bračnog para, spletom okolnosti nenadano se useljava njezina sestra sa cijelom svojom obitelji, ali i njihov otac. Generacijski sraz popraćen i različitim životnim ambicijama dovodi do raznih zabavnih i smiješnih situacija u kojima se može pronaći baš svatko.

Sukobljeni karakteri

Humoristična serija ‘Blago nama’ donosi priču o sukobljenim karakterima i odnosima punim šaljivog nerazumijevanja među članovima iste obitelji koja, djelomično prisilno, mora živjeti pod istim krovom. Kod Borisa i Ane, mladog, pomalo uštogljenog i ambicioznog bračnog para, nenadano se useljava njezina sestra s cijelom svojom prilično opuštenom i glasnom obitelji, a zajedno s njom stiže i njihov otac, čangrizavi umirovljenik. A kad se toliko šarolikih karaktera nađe na istom mjestu, smijeh i dobra zabava su garantirani. Razlike među generacijama, ponekad zamršen bračni i roditeljski odnosi, ”ljubav” tasta i zetova ili svekrve i snahe samo su neke tipične situacije s kojima se vrlo lako može poistovjetiti baš svaki gledatelj.

„Mislim da će publika sa zadovoljstvom gledati epizode sa svojom obitelji, zabavit će se, a smatram da nam u ovom trenutku to najviše treba. Gledatelji mogu očekivati seriju u kojoj će prepoznavati situacije koje su stvarne i koje su svuda oko njih. Atmosfera je odlična! Što duže radimo, to bolje prisvajamo likove koje tumačimo“, ističe Enis Bešlagić koji od prvog dana nosi titulu najvećeg zabavljača u ekipi pa se tako Hristina Popović, Enisova supruga u seriji, požalila na česte upale trbušnih mišića od silnog smijanja koje ponekad toliko obuzme čitavu ekipu da im je teško ozbiljno započeti scenu.

Povratak na Net.hr