TV

PATI IM ZDRAVLJE

U ‘ŽIVOTU NA VAGI’ I JEDAN BRAČNI PAR: Ljube i Goran zajedno imaju preko 320 kilograma, odlučili su to promijeniti

U drugoj sezoni Života na vagi, koja počinje 4. studenog u 20 sati na RTL-u, gledatelji će upoznati supružnike Bartulović iz Kaštel Novog. Ljube i Goran već godinama imaju problem s viškom kilograma, a prijaviti u show odlučili su se kako bi svojoj djeci pružili šansu za bolji život.

Ljube Bartulović ima 26 godina, a s viškom kilograma se bori od ranog djetinjstva i u Životu na vagi bi voljela izgubiti 70 kg. Zbog pretilosti ima problema sa zdravljem pa joj je to jedna od glavnih stavki zbog kojih se prijavila, ali isto tako želi vratiti samopouzdanje i osmijeh na lice.

Njezin suprug Goran, s kojim ima dvoje malodobne djece, po zanimanju je tesar. Problemi s kilogramima počeli su još u pubertetskoj fazi, a zbog kroničnog nebavljenja sportom te loše prehrane, s godinama su postajali samo veći. Htio bi izgubiti 50 do 70 kilograma te smatra da bi se tada mogao u potpunosti posvetiti svojoj supruzi i djeci. Na prijavu u show ponukali su ga kandidati prve sezone jer je shvatio da nikad nije kasno za promjene.

Ljube i Goran zajedno imaju preko 320 kilograma, a kako će teći njihova životna transformacija, vidjet će se od 4. studenog u 20 sati kada na RTL-u kreće nova sezona showa koji je promijenio živote, kako kandidata, tako i mnogih gledatelja.

Povratak na Net.hr