TV

NE PROPUSTITE POGLEDATI

TV PREPORUKA DANA: Željka Ogresta ugostila je trofejnog rukometnog trenera Linu Červara (Dva : jedan u gostima)

HRT2, 13.20, DRAMA, Dok ništa više ne ostane

Frank (F. Klare) studira arhitekturu i vozi taksi kako bi uzdržavao sebe, svoju djevojku i njihovu kćerkicu Sarah. Ništa mu ne ide kako treba i Frank već samog sebe smatra gubitnikom. Kad dođe u dodir sa scientologijom, privuče ga mogućnost koju scientologija nudi: poboljšanje samopoštovanja a time i postizanje uspjeha u životu. Vodi i Ginu (S. Bodenbender) na predavanja, pa ona, isprva skeptična, postane gorljiva scientologinja, ulaže sav njihov novac i sve svoje vrijeme u sektu i brzo se uspinje na hijerarhijskoj ljestvici. Kad se njezina posvećenost scientologiji počinje odražavati na Saru, Frank uviđa da bi za oboje bilo najbolje da se malo odmaknu od sekte i njezinih članova, no za Ginu to ne dolazi u obzir. On uviđa da će zbog scientologije izgubiti i djevojku i kćer…

Priča filma odvija se na dva vremenska plana. Jedan plan su događaji u sudnici, gdje Frank pokušava dobiti skrbništvo nad djetetom, a na drugom se priča odvija kronološki.

Dok ništa više ne ostane

HRT3, 20.00, KRIMI DRAMA, Nedodirljivi

Policajac u mirovini Daniel Pratt (A. Delon) suočio se s nasilnom smrću svoje kćeri, koju su ubili članovi tajanstvene bande s kapuljačama na glavi. Pratt počinje vlastitu istragu i potragu za ubojicama kojima će se osvetiti, kao i njihovom vođi iz sjene.

Nedodirljivi s Alainom Delonom

HRT2, 20.00, DRAMSKA SERIJA, Kako danas živimo

Dok se Paul u Meksiku bori s nedostatkom novca, stiže Fisker. On mu otkriva da Melmottea ne zanima izgradnja pruge, već da samo želi izvući novac od dioničara. Hetta obazrivo priopćava Marie da je Felix ravnodušan prema njoj, što Marie istodobno i razljuti i ražalosti. Paul se vraća u London, odlučan u namjeri da razotkrije Melmottea. Ipak, prvo posjećuje Hettu. Usprkos tome što bi uskoro mogao ostati bez ijednog novčića, on je zaprosi i ona pristaje. Paul odlazi to javiti gđi Hurtle, koja vijest prima prilično hladno. Kada Felix sazna da mu se sestra zaručila, ne gubi ni časa te joj kaže da Paul već ima zaručnicu, gđu Hurtle. Dotle Melmottea izabiru za zastupnika u Parlamentu. Odmah po dolasku u Donji dom zbunjuje ga složeni protokol. Hetta govori potresenom Paulu da je njihovoj vezi došao kraj. Ruby se kriomice sastaje s Felixom. Kada shvati da je on nema namjeru oženiti, pokuša prekinuti vezu, ali Felix postaje vrlo neugodan. John Crumb nailazi u pravom trenutku i spašava Ruby te time osvaja njezino srce. U novinama izlazi članak u kojem Paul otkriva istinu o Melmotteu i željeznici, što sve uzdrma. Razdirana osjećajima prema Paulu, Hetta posjećuje gđu Hurtle kako bi saznala je li joj Felix rekao istinu i jesu li njih dvoje doista još u vezi.

Kako danas živimo

HRT1, 20.05, TALK SHOW, Dva : jedan u gostima – Lino Červar

Poznati rukometni trener Lino Červar, po zvanju nastavnik hrvatskog jezika, bivši je dugogodišnji izbornik hrvatske rukometne reprezentacije koja je s njim na čelu postigla sjajne uspjehe. 2002. imenovan je izbornikom naše reprezentacije koja je za nepune dvije godine postala svjetskim prvakom i olimpijskim pobjednikom.
Na klupi hrvatske vrste osvojio je olimpijsko zlato 2004. u Ateni, svjetsko zlato u Portugalu 2003. te po dva svjetska (2005. i 2009.) i europska srebra (2008. i 2010.). Dvostruki dobitnik nagrade za sport Franjo Bučar 2010. napustio je hrvatsku reprezentaciju, sada vodi skopski klub Metalurg i makedonsku vrstu. Kako mu se sviđa život u Skoplju i kako izgleda njegova svakodnevica te još druge osobne pojedinosti, trofejni hrvatski trener otkrit će nam u razgovoru i druženju sa Željkom Ogrestom.

Dva : jedan u gostima

RTL2, 20.30, DRAMSKA SERIJA, Dr. House

Nakon što je ozlijeđen u prometnoj nesreći u New Yorku House je smješten u bolnicu u krevet do pacijenta (Mos Def) koji je doživio paralizu cijelog tijela nakon nesreće na biciklu. Ubrzo ga House seli u Princeton kako bi otkrio što s njim nije u redu. U međuvremenu, Wilson pokušava doznati što House uopće radi u New Yorku.

Dr. House

DOMA TV, 21.10, KRIMI SERIJA, Škorpion

Slučaj postane osoban za tim Škorpion kad tri zatvorenika pobjegnu iz zatvora, a jedan od njih je genijalni haker koji je bio primoran pomoći drugima ukrasti milijarde. U međuvremenu Paige se nosi s Ralphovim očekivanjima jer se vratio njegov otac.

Škorpion

HRT1, 21.25, DRAMSKA SERIJA, Ljeta u Indiji

U Simli vlada uzbuđenje zbog potkraljeva prvog ljetnog posjeta. Ralph se zabrine kad otkrije da je nestao jedini dokaz koji povezuje Chandrua Mohana s Kongresnom strankom. Aafrin je u opasnosti kada dozna da Ralph kani pretražiti kuće svih koji su imali pristup ukradenom dokazu. Ian mora brzo odrasti kad primi tužnu vijest o ujaku. Eugene prijeti da će se vratiti u Chicago s Madeleine. Sarah primi vijesti iz Engleske koje razjasne Alicinu tajanstvenu prošlost.

Ljeta u Indiji

HRT2, 22.55, KRIMI SERIJA, Crna lista

Declana Salingera nađu ubijenog u luksuznoj hotelskoj sobi, a Red uposli Liz da nađe Vanessu Cruz, ženu koja je opljačkala nekoliko bogatih financijaša, podmetnuvši im da su tobože klijentima pokrali milijune. U zatvoru u kojem odslužuje kaznu jedna od Vanessinih žrtvi, Lester Conway, objašnjava kako je njegova ljubavnica Claudia Sanchez smislila financijski inženjering zbog kojeg je on završio iza rešetaka. S pomoću dijelova fotografija i otisaka, Aram je identificira kao Vanessu i pronađe adresu u New Jerseyu gdje je živjela s bolesnom majkom Aidom. Tom u međuvremenu traži od Liz da mu vrati lažne putovnice da može pobjeći iz zemlje, a Red se obraća Kennethu Jasperu kako bi osigurao glas presudan da direktora sruši s kormila njihove tajne organizacije.

Crna lista

NOVA TV, 00.45, AKCIJSKI FILM, Romeo mora umrijeti

Hang Sing (J. Li), bivši hongkonški policajac, dolazi u Sjedinjene Američke Države da bi istražio bratovu smrt. Ubrzo otkriva da se našao u središtu bespoštednoga sukoba kriminalaca azijskoga podrijetla s afroameričkom bandom koju predvodi Isaak O’Day (D. Lindo). No, dok se u krvavom ratu za prevlast u podzemlju, zahvaljujući svojemu iskustvu i borilačkoj vještini, još nekako i snalazi, otkriće da se zaljubio u Trishu (Aaliyah), kćer čovjeka koji stoji iza bratova ubojstva, dovodi ga u sudbonosnu dvojbu.

Romeo mora umrijeti (Jet Li i Aaliyah)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr