TV

TV PREPORUKA DANA: Veliko finale serije ‘Kud puklo da puklo’ daje nam uvid u budućnost Oštrovca

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Fiorella vidi Vittorija i Dianu kako se ljube, te čuje kad joj on kaže da voli jedino Fiorellu. Aitana pokušava zavesti Pedra. Eloisa ih prekida i izlazi. Aitana ga pokušava ponovno zavesti, ali Pedro izlazi kada čuje da se Gael i Benito tuku. Pedro zahtijeva od Gaela objašnjenje, a on mu odgovara da nema pojma zašto je Benito došao i počeo vikati na njega i udarati ga. Vittorio se želi ispričati Fiorelli za poljubac, a ona mu kaže da zna da ju je odbacio. Julieta pita Belindu zašto želi Sergija, a Belinda odgovara da je zgodan i bogat. Sonia predbacuje Osvaldu što ju je natjerao da bude kod kuće za vrijeme trudnoće, a on odgovara da se ona samo mora brinuti o njihovom sinu.

Talijanska mlada

RTL TV, 17.00, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Suzana tješi Ines i pruža joj podršku dok Marko optužuje oca kao glavnog krivca za sve probleme. Marko dolazi pred Ines i uvjerava je da nije lažljivac te joj se kune u vječnu ljubav i vjernost. Hoće li Ines ipak popustiti? Nakon svađe sa Suzanom i skandala na djevojačkoj večeri, pripiti Milivoj se opušta u Aninom društvu i teško odolijeva njenim čarima. Edo se vratio na stari posao, a Adriana ne otkriva da je ona ta koja se pobrinula da se to dogodi.

Ruža vjetrova

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Crna ruža

Nakon Ebru, i Narin odlazi k Baranu i pokušava ga umiriti, te ga nagovoriti da se vrati kući. Oguz je tužan jer je uvjeren da gubi svoju kćer. Ajše je pobjegla od svojih roditelja kada je od Ozlem saznala tko joj je otac, pa je Kasim i Sibel pokušavaju pronaći. Baran će se morati odazvati na Narinin poziv, ali samo zato što će se netko do koga mu je stalo naći u opasnosti.

Crna ruža (Ruzgar i Ebru)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Tuđi život

Gđa Mahide nastavlja sa spletkama, no ovoga puta upleće Ozana, koji nije ni kriv ni dužan. Osim što želi uništiti Džihana, gđa Mahide se namjerila i na Džandan, koja je mislila da je pobjegla od opasnosti. Ozan je otišao od kuće i pokušava samostalno pronaći posao, no ne uspijeva, pa je uvjeren da iza svega stoji Džihan. Deniz odluči prihvatiti svojeg pravog oca i pridružiti mu se u vođenju bara. Dilara ponovno dovede sina k Harunu, no ovoga puta neće računati na Harunovu emocionalnost koja će je možda stajati budućnosti.

Tuđi život

NOVA TV, 21.45, DOMAĆA SERIJA, Kud puklo da puklo

Posljednja epizoda donosi uvid u život Oštrovčana devet mjeseci kasnije. Oštrovac doživljava procvat: zadruga odlično posluje, upravo se dovršava nova kanalizacija, škola je otvorena. Josip i Diana uspješno vode dva posla: Jodi i njezin frizerski salon u Gospiću. Kao poslovođu na parcelama zaposlili su Slavu koji je prestao piti. Mate je postao načelnik, a njegova žena Tina je trudna! Ipak, najveće veselje bit će kod Gavrana i Došena. Katarina, nakon niza peripetija na putu do bolnice, koje joj očekivano prirede izbezumljeni roditelji, rađa djevojčicu kojoj daju ime Đurđica, na spomen njezinog djeda Đure za kojeg kaže: „Da nije bilo njega, ne bi bilo ni nas!“ . Posljednja epizoda bit će tako i puna pjesme, veselog raspoloženja i slavlja jer u Oštrovcu započinje jedan novi početak.

Kud puklo da puklo

Povratak na Net.hr