TV

VEČER KOMEDIJE

TV PREPORUKA DANA: Priča o mladom piscu (Justin Long) koji pokušava zadiviti djevojku (Evan Rachel Wood) svojim uljepšanim profilom (Ljubav po mjeri)

HRT2, 13.25, ROMANTIČNA KOMEDIJA, Smanjili smo šefa

Alex Keiser (S. Luca) dizajnira igračke. Pozvan je u malu njemačku tvornicu koja je pred propadanjem kako bi kreirao igračku koja bi osvojila kineske partnere, jedine koji tvornicu mogu spasiti od propasti. Dotadašnja glavna dizajnerica Simone Berger (S. Kirchberger) dočeka ga neprijateljski, a tako se odnosi i prema svojoj mlađoj kolegici Ini Hofmann (F. Woll), kojoj ne da priliku da pokaže svoj dar. Umjesto da bude dio kreativnog tima, Ina je dodijeljena Keiseru kao osobna asistentica. Kad je Keiser pozove na zabavu kojom će proslaviti početak suradnje, Ina povjeruje da ga je krivo procijenila, da nije arogantan i egocentričan, te mu kupuje i dar, ribicu za njegov prazan akvarij u uredu. Ribicu joj proda prodavač patuljastog rasta, kojemu su oči zasjale žutim sjajem kad je birao ribu. Na zabavi, Ina je razočarana kad shvati da ju je Keiser pozvao samo da pomogne posluživati, na veliku radost zlobne Simone. Ali, neće na tome završiti. Kad ostane sam i kad krene darovanu ribicu baciti u slivnik, ribica ga pogleda istim onakvim pogledom kakav je imao patuljasti prodavač i Alex se nađe na podu, gotovo ugušen vlastitom odjećom, prignječen vlastitim ručnim satom, manji od mobitela… Od tog trenutka slijedi niz neopisivo smiješnih, zabavnih i poučnih situacija koje će sve voditi lijepom sretnom završetku.

Smanjili smo šefa

NOVA TV, 17.30, ZABAVNA EMISIJA, IN magazin

Miss Hrvatske Tea Mlinarić otputovala je u Kinu gdje će se boriti za titulu najljepše žene na svijetu! Kamere IN magazina uhvatile su je na snimanju kampanje za sajam vjenčanja pa je Tea uskočila u vjenčanicu i otkrila planira li uskoro pred oltar te čime misli otpuhati konkurenciju i postati nova Miss svijeta.

Ekipa IN magazina posjetila je Tuzla Film Festival koji je otvoren bosanskohercegovačkim filmom ‘Žaba’ u čijim glavnim ulogama glume dvojica Tuzlaka, Emir Hadžihafisbegović i Mirsad Tuka. Ekipa emisije razgovarala je i s gostima festivala poput glumaca Asima Ugljena i Roberta Kurbaše o dojmovima, bosanskoj hrani i očinstvu.

U Podravkinoj kuhinji gledatelji IN magazina imaju priliku pogledati recept za tajlandski omlet.

Voditeljica Renata Končić Minea

DOMA TV, 19.30, KRIMI SERIJA, Mentalist

Kada Patrick Jane izgubi vid u eksploziji, mora se osloniti na ostala osjetila u istrazi ubojstva financijskog savjetnika.

Patrick Jane hvata se u koštac s korporativnom Amerikom u priči o pohlepi i izdaji. Ta priča dovodi ga u sukob sa skupinom financijera kada CBI istražuje niz ubojstava u odmaralištu u divljini podnožja Sierra Nevade.

Mentalist

HRT2, 20.05, TALK SHOW, Žene, povjerljivo!: Ljubav i tako to

Imamo li pravo na ljubav, bilo kada i bilo gdje? Imamo li pravo na ljubav i strast bez obzira na godine? Pravo na riječ o pravu na ljubav dobile su žene kojima je ljubav ne samo intimno pitanje, već i profesionalno. Gošće emisije su: Mani Gotovac, dramaturginja i spisateljica, Aleksandra Orlić, glavna urednica Cosmopolitana i književnica te Nataša Barolin Belić, bračna i partnerska savjetnica.

Dramaturginja Mani GotovacFoto: Goran Stanzl/PIXELL

HRT2, 21.00, ROMANTIČNA KOMEDIJA, Ljubav po mjeri

Samu (J. Long) se sviđa Birdie (E. R. Wood) koja radi u njegovom omiljenom kafiću i k tome se bavi uličnom umjetnošću. Želi je impresionirati pa se okiti vještinama koje ona smatra privlačnima na svojoj Facebook stranici. Posjećuje tečajeve da potvrdi svoje opisane sposobnosti. I kad se “slučajno” sretnu, Sam shvati da mora nastaviti s pretvaranjem jer se Birdie sviđa njegova izmišljena osobnost.

Ljubav po mjeri (Evan Rachel Wood, Brendan Fraser i Justin Long)

HRT1, 21.00, DOKUMENTARNA SERIJA, Kozmos: Dublje, dublje i još dublje

Povećalo znanosti pruža nam pravu sliku svega, pa tako i samog Neila, kojeg vidimo kao čovjeka sastavljenog od atoma. Brod mašte vodi nas na uzbudljivo putovanje do dna kapljice rose, gdje otkrivamo egzotična bića i nemilosrdne borbe. Vraćamo se na površinu da bismo otkrili kako je život razvio genijalne strategije da svoju drevnu poruku sačuva i prenese u budućnost.

Kozmos: Dublje, dublje i još dublje

HRT3, 22.00, SF SERIJA, Zvjezdane staze: Deep Space

Nekoliko mjeseci nakon što je DS9 predan Dominiju, Federacija gubi rat. Sisko više nije kapetan Defianta. Sada upravlja ratnim brodom Jem’Hadara koji je otkriven nekoliko mjeseci ranije i popravljen. Siskov je zadatak uništiti glavnu tvornicu bijelog ketracela u kvadrantu Alfa. U tomu uspijeva, ali brod ostaje bez warpa i 17 godina udaljen od najbliže baze Federacije.

Zvjezdane staze: Deep Space

RTL2, 22.15, HUMORISTIČNA SERIJA, Teorija velikog praska

Sheldon je na trenutak zapostavio igru „Dungeons & Dragons“, što je promijenilo njegove prehrambene navike i potaknulo ga da pusti brkove. U međuvremenu, Penny namješta Raju gluhonijemu prijateljicu Emily, koju ne smeta njegovo povremeno mucanje.

Teorija velikog praska

HRT2, 22.30, KRIMI SERIJA, Zakon i red: UK

Kad zabrinuti građanin uzbuni policiju zbog šokantne video snimke koja se širi internetom, na kojoj je tinejdžerica napadnuta i ubijena, pokreće se istraga o ubojstvu. Istragu otežava nepostojanje trupla i činjenica da se zločin dogodio nekoliko tjedana ranije, ali video odaje dovoljno tragova da se na kraju otkrije identitet žrtve, a zatim se dođe i do njezinih napadača.
Zavjet šutnje među optuženima i ništa što bi dokazalo njihovu krivnju osim zrnate video snimke znači da Jake i Alesha nemaju, kao obično, jake argumente prije suđenja. Svjedočenje ključnog svjedoka moglo bi dovesti do obrata, ali uz veliku osobnu žrtvu. U napetoj završnici otkriva se najtamnija i najhrabrija strana ljudskog roda. U epizodnoj ulozi pojavljuje se Eva Pope.

Zakon i red: UK

HRT3, 22.45, DOKUMENTARNO-GLAZBENA DRAMA, 20.000 dana na Zemlji

Film prikazuje izmišljena 24 sata u životu australskog glazbenika, tekstopisca, scenarista, skladatelja i glumca Nicka Cavea prije snimanja albuma “Push the Sky Away” i tijekom njega.
Na Sundance Film Festivalu film je osvojio nagrade u dvije dokumentarne kategorije, te na međunarodnom festivalima u Istanbulu, Québecu, Ateni itd.

20.000 dana na Zemlji (Nick Cave)

HRT1, 23.25, DRAMSKA SERIJA, Igre moći

SAD lovi osobu za koju sumnjaju da stoji iza CIA-ina slučaja krijumčarenja oružjem. Elizabeth i njezin tim moraju spašavati Jaya koji je otet u Nici dok je istraživao pojedinosti o osumnjičeniku. Henry sumnja na to da vjerski kult planira izvesti napad u Izraelu. Jason je prevario roditelje i rekao da treba novac za skupi kalkulator, a novac mu ustvari treba da zadivi djevojku.

Igre moći (Tea Leoni)

NOVA TV, 23.50, KOMEDIJA, Kako se riješiti šefa?

Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) i Dale (Charlie Day) strašno su ogorčeni poslom i svojom dnevnom rutinom. Jedina stvar koja bi im malo olakšala svari je da svoje šefove doslovno pretvore u prah i pepeo. Ne mogu si priuštiti dati otkaz, a jednom prilikom, nakon nekoliko pića i savjeta bivšeg robijaša, trojica prijatelja smišljaju uvrnuti i naizgled siguran plan da se riješe svojih šefova – zauvijek! Postoji samo jedan problem – čak i najbolji i najpromišljeniji planovi vrijede onoliko koliko i mozgovi koji su ih smislili.

Kako se riješiti šefa?

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr