TV

TV PREPORUKA DANA: Madžit (‘Pitanje časti’) doznaje da je Šinasi odlučio zaprositi Neriman

Madžit (‘Pitanje časti’) doznaje da je Šinasi odlučio zaprositi Neriman

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Pedro i Fiorella se vjenčaju. Fidel kaže Pedru da ga voli kao vlastita sina, a Pedro mu zahvaljuje na podršci. Gianna im čestita i zamoli Pedra da Fiorella bude sretna. Aitana i Osvaldo odlaze u Pilarinu vikendicu. Hilda im govori da već godinama nije vidjela nikoga iz obitelji Ángeles. Pedro i Fiorella se poljube na balkonu u trenutku kad Osvaldo i Aitana idu potkupiti Heriberta, te od njega saznati je li Pedro došao u vikendicu. Fiorella i Pedro uđu u vikendicu, pa ih oni ne uspiju vidjeti. Roxana pita tajanstvenog čovjeka je li diler, i je li to razlog zašto slijedi Gaela, a on ponovno ode. Julieta kaže Sergiju da će otići u Italiju sa Santinom. Kaže mu da mora imati povjerenja u nju jer ga voli. Vittorio je siguran da je Fiorella s Pedrom. Aníbal odlazi u Dianinu kuću i kaže joj da će živjeti s njom. Eloísa je zabrinuta jer je Simona popila čaj i onesvijestila se. Kako bi izbjegla Danteovo pitanje daje li nešto Eloisi, Federica njega pita daje li možda on nešto Eloísi kako bi je ubio.

Talijanska mlada (Fiorella)

RTL TV, 12.35, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Marko je razočaran Stipom i želi raščistiti odnos s njim kako bi nesmetano mogao graditi hotel! Ines ga podržava u potpunosti i oni zajedno odlaze kod Odakovih. Ugošćuje ih baba Dragica jer su Stipe i Marica u gradu. I Suzana je odlučila posjetiti Odakove jer je doznala da Milivoj nije dobio promaknuće! U međuvremenu, Toni odlazi na „sudar“ s Leom, Jakov je dobio ideju kako si osvjetlati obraz, a Sara posudi muzičku opremu nadajući se poslu DJ-ice u kafiću.

Ruža vjetrova

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Crna ruža

Majka Kadrije prisiljena je otkriti dugo čuvane obiteljske tajne kako bi zaustavila Kendala. Međutim, Kendal neće samo tako odustati od svoga nauma. Kendalov i Kasimov sukob još traje. Kendal uspijeva Kasima strpati iza rešetaka. Ajše osjeća veliku prazninu zbog toga jer otac nije s njome. Nazlina braća dolaze u konak i sukobljavaju se s Baranom.

Crna ruža

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Pitanje časti

Šinasi je odlučio da će prijeći preko svega i iznova pokušati osvojiti Neriman, a Ruju, koja je zaljubljena u Šinasija, njegova će reakcija posve shrvati. Gđa Fejza više ne može kontrolirati svoju ljutnju prema Neriman. Pelin se oporavlja u bolnici nakon šoka koji joj je priredio Madžit, a njezina obitelj za sve krivi upravo njega i Neriman. Madžit na neočekivan način saznaje za Šinasijevu prošnju.

Pitanje časti (Fejza i Indži)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr