TV

VEČER DRAME

TV PREPORUKA DANA: Jednostavna i dirljiva priča o snazi ljubavi remake je istoimenog TV filma iz 1976. (Griffin i Phoenix)

HRT2, 13.30, TRILER, Sumnja

Daria Valdez Morrow (B. Castro) u braku je sa Samom Morrowom (C. van Dien), u čijoj se obitelji u zadnje vrijeme dogodilo nekoliko sumnjivih smrti: najprije je umro njegov otac, zatim je nestala očeva ljubavnica, a na kraju umrla je i njegova majka. Istodobno, dogodila su se i dva stravična zločina, ubijene su dvije žene, na jednak, okrutan način, pri čemu između žrtava nije pronađena nikakva veza, pa i policija i novinari počinju spominjati serijskog ubojicu.

Sumnja

HRT2, 17.20, DRAMSKA SERIJA, Crno-bijeli svijet

Dunja i Ksenija autobusom idu u šoping u Trst strepeći kako će na povratku, prekrcane robom, proći carinsku kontrolu. Istoga dana u šoping u Trst krenuli su i Jura, Jagoda i Una, no zbog Jagodine nepromišljenosti na graničnom prijelazu ostaju puno dulje nego što su planirali. U Zagrebu se za to vrijeme događaju dramatične stvari: Žac je napokon ispričao bratu što je doznao o Ksenijinom novom mužu te Kipo i on suočavaju Dominika s tajnom koju je sakrio pred njihovom majkom, a Kipo i Žungul cijeloga dana zbog intervjua ganjaju Miru Furlan, no njihovi napori da je nađu pretvaraju se u pravu malu pustolovinu s tulumom na kraju.

Crno-bijeli svijet

HRT2, 20.00, ROMANTIČNA DRAMA, Griffin i Phoenix

Henryju Griffinu (D. Mulroney) onkolog je upravo priopćio da mu se rak širi i da mu preostaje godina-dvije života. Spoznaja o kratkom vremenu koje je pred njim ponukala ga je da se okrene sebi, počne pisati roman, upiše psihologiju na newyorškom fakultetu gdje sluša kolegij o smrti i umiranju. Tamo je upoznao Saru Phoenix (A. Peet). Svidjela mu se i pozvao ju je da izađu zajedno. Sarah je oklijevala ali na kraju je ipak prihvatila njegov poziv.

Griffin i Phoenix (Amanda Peet i Dermot Mulroney)

HRT3, 20.00, DRAMA, Moj život u ružičastome

. Glavni junak je sedmogodišnji dječak Ludovic (G. du Fresne) koji se s roditeljima tek doselio u predgrađe, i to u kuću odmah do kuće šefa njegovog oca, koji ima sina njegovih godina. Ludovic živi prvenstveno u svijetu svoje mašte u kojem sebe doživljava kao djevojčicu, te se voli oblačiti u haljine, pa iako je još prerano da bi to odredilo njegovo kasnije (prvenstveno seksualno) ponašanje, roditelji su mu naravno zabrinuti, posebice kada Ludovic želi izvesti predstavu vjenčanja sa šefovim sinom, koji mu je postao najbolji prijatelj, jer bez obzira što bi se sve moglo tumačiti i kao dječja igra, u maloj društvenoj zajednici predgrađa takvo ponašanje izaziva izrazito negativne reakcije.

Moj život u ružičastome

RTL2, 20.30, DRAMSKA SERIJA, Dr. House

Prevarantica (Monique Gabriela Curnen) izgubi sposobnost da donosi odluke, a House i njegov tim se trude doznati što je prouzročilo njeno stanje. Slučaj za Foremana postane osobne prirode.

Dr. House

HRT1, 20.35, DRAMSKA SERIJA, Kuća od karata

Kako bi sabotirali Frankovu predsjedničku kampanju, Will i Hannah Conway nagovaraju Toma Yatesa da prije izbora objavi knjigu o Underwoodima te mu zauzvrat nude reportažu u Vanity Fairu. Yates međutim prvo želi vidjeti što mu mogu ponuditi Underwoodi. Predsjednički bračni par je usredotočen na izbor potpredsjedničkog kandidata. Nakon što im Demokratska stranka ponudi senatora iz Ohija Deana Austena, Claire vješto iskoristi reporterku Kate Baldwin koja svojim člankom izazove toliku buru da se Austen prisiljen povući, a Franku ostanu odriješene ruke da za potpredsjednicu nominira Catherine Durant. Pošto su pročitali odlomke iz Yatesove knjige, Frank i Claire mu ponude ekskluzivan pristup te Yates pristupi njihovom taboru. No Conway u svoj uspije pridobiti nezadovoljnog generala Brockharta, za što Doug optuži LeAnn i naredi Sethu da o njoj dozna sve što može. U međuvremenu Hammerschmidt otkrije pogubnu poveznicu između Francisa i ubojstva Zoe Barnes.

Kuća od karata

HRT2, 21.55, FANTASTIČNA SERIJA, Igra prijestolja

Tyrion razmišlja o svojim mogućnostima. Tywin (Charles Dance) pruža maslinovu grančicu. Sam (John Bradley) shvaća da Crni dvorac nije siguran, a Jon predlaže smion plan. Pseto (Rory McCann) uči Aryju pravom stanju stvari u životu. Dany bira svog borca u dvoboju za nadzor nad gradom Meereenom.

Igra prijestolja

FOX CRIME, 22.00, DRAMSKA SERIJA, Nijanse plave

Jedna od najpoznatijih zvijezda današnjice Jennifer Lopez, odlično se snašla u ulozi požrtvovne majke mlade sedamnaestogodišnje Christine – Harlee Santos, koja je istovremeno opaka detektivka njujorške policije; no Harlee ima i drugu stranu. Ona je dio korumpirane jedinice policajaca koju predvodi njezin dobar prijatelj – poručnik Matt (Ray Liotta). Željeći pružiti svojoj kćeri dobro obrazovanje i bolji život, Harlee prihvaća mito lokalnih gangstera. Cijeli Mattov tim nalazi se pod budnim okom antikorupcijske jedinice FBI-a, ali nemaju konkretnih dokaza protiv njih. Kada Harlee uhvati FBI-eva jedinica i pritisne ju da izda svoj tim, ona mora odlučiti hoće li biti na strani svog prijatelja Matta, te se tako suočiti sa zatvorskom kaznom ili će izdati svoj tim i osigurati budućnost svoje kćeri.

Nova dramska serija s Jennifer Lopez

FOX LIFE, 22.00, DRAMSKA SERIJA, Mame iz visokog društva

U drugoj sezoni, Jill se odluči vratiti na posao koji je radila prije nego što se udala za Andyja. Povratak u redakciju modnog časopisa, neće razveseliti njezinog bivšeg šefa koji joj nimalo neće olakšati situaciju. Za to vrijeme, Jillin muž Andy prihvaća posao „kućanice“ i svoje vrijeme provodi sa djecom. Skrbeći se o njima, polako shvaća kako je uloga majke teža nego što je mislio. Andyjev brat Lex (Sean Kleier) i njegova žena Brooke (Abby Elliott) proživljavaju bračnu krizu nakon Lexove prevare. Odlučan u vraćanju Brooke, Lex čini sve kako bi spasio svoj brak, te želi obnoviti zavjete; No Brooke ima druge planove i planira kako bi se osvetila Lexu. Čini se kako su stvari u obitelji Weber ipak drugačije nego što svi misle, a mogle bi ih i koštati njihovog ugleda.

Druga sezona serije Mame iz visokog društva

KANAL FOX, 22.00, DRAMSKA SERIJA, Wayward Pines

Na početku šeste epizode, gledatelji će vidjeti kako je izgledao život mutanata prije dolaska ljudi. Živjeli su potpuno mirno, dok Pilcher nije helikopterom došao do njihovog staništa i počeo ih ubijati. Mutanti kreću u osvetu želeći učiniti sve kako bi potpuno istrijebili ljude. Čini se kako im to i uspijeva, jer uništavaju posljednje zalihe hrane za stanovnike Wayward Pinesa. Za to vrijeme, Rebecca (Nimrat Kaur) se nalazi između dvije vatre – Xandera (Josh Hleman) i Thea (Jason Patric) jer Xander nikako nije spreman na to da Rebeccu prepusti Theu. Žele li preživjeti teška vremena i napokon pobijediti mutante, stanovnici Wayward Pinesa morat će se udružiti i početi raditi zajedno, jer kako sad stvari stoje mutanti polako ali sigurno preuzimaju vlast

Wayward Pines

NOVA TV, 00.10, HOROR, Tjedan morskih pasa

Bogati sadist zatočio je grupu stranaca na svojoj izoliranoj otočnoj tvrđavi i prisilio ih da se bore za svoje živote protiv nemilosrdnog napada morskih pasa ljudoždera, a svaka je nova vrsta krvoločnija od druge.

Tjedan morskih pasa

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr