TV

TV PREPORUKA DANA: Harun (Tuđi život) dolazi u vilu i otima Demira. Dilara kreće za njima

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Fiorella i Pedro se poljube. Ona mu kaže da njihova ljubav ne može opstati jer se ona udaje za Vittorija, a on čeka dijete sa Sonijom. Pedro joj kaže da je Osvaldo djetetov otac. Eloisa kaže Soniji da razumiju njezinu tugu jer ju je ona proživjela kad je njezin sin umro. Osvaldo kaže Soniji da će se rastati od nje jer ih je jedino dijete držalo zajedno. Sergio traži da Osvaldo poštuje svoju ženu. Aníbal otima Julietu pod izgovorom da je voli. Julieta mu kaže da je nikad nije volio i uvijek ju je varao sa svim ženama koje su mu se našle na putu. On odgovori da je ona također varala njega jer je primila nekoliko pisama od čovjeka iz Italije. Pedro zahtijeva da mu Sonia kaže zašto ga je prevarila.

Talijanska mlada

RTL TV, 17.00, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Iako su je otmičari spriječili u pokušaju bijega, nova nada se pojavi kada Ines pronađe papirić na kojemu se nalazi adresa stana u kojemu je zatočena te ga sakrije na sigurno. Unatoč Ivanovom protivljenju, prestrašena Ines ostaje sama sa Svetom. Čim mu se pružila prilika, Sveto napadne Ines. Međutim, ona se ubrzo obrani i onesvijesti ga pa iskoristi priliku i nazove Marka kako bi mu rekla gdje se nalazi. Njihov razgovor prekine Sveto i sustiže je. Istodobno, Anić prenosi Srđanu da će Stipe uskoro biti uhićen. Srđan je sada u velikoj dilemi jer zna da, ako se to dogodi, novac za otkupninu neće biti skupljen, pa prenese tu informaciju Suzani koja, zbog straha za svoju kćer, o svemu obavijesti Stipu.

Ruža vjetrova

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Crna ruža

Baran i Nazli su nestali, pa Ebru i Narin moraju surađivati kako bi ih pronašle. Je li Baran ovaj put dospio u nevolju zbog Nazli? Ebru i Narin jako su uplašene, ali ne odustaju od potrage za svojim sinom. Iako Kadrije ne zna zašto se njezina kći želi udati, ne želi je dati Merdanu. Međutim, Melek je odavno krenula na put bez povratka i odlučila je ostati na njemu do samog kraja. Hoće li majka Kadrije uspjeti spriječiti kćerino vjenčanje?

Crna ruža

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Tuđi život

Sretne obiteljske fotografije u svim medijima glasno su odjeknule. Ajše je povrijeđena i misli da se Džihan samo zabavlja s njom i da je inače sretan u braku s Dilarom. Harun je svoga sina Demira vidio u Džihanovu naručju te je pobjesnio. Mahide mu je rekla da se Dilara poigrava njime, a on je smjesta otišao u vilu. Dilara nije uspjela spriječiti Haruna da otme Demira pa ona i Džansu kreću u potjeru za njime. Hazal ima tajnog obožavatelja čija opčinjenost njome postaje opasna.

Tuđi život

NOVA TV, 21.15, TURSKA SERIJA, Pitanje časti

Neriman je svjesna da, nakon što se uda za Šinasija, neće imati prilike upoznati moderan Istanbul. Zato odluči potajno otići na Pelinin tulum, a uz pomoć prijateljice se pretvori u Pepeljugu. Madžit se pokušava približiti Neriman, a to će je podsjetiti na nesretni događaj koji je proživjela Asli i na sve ono što mu je uslijedilo. Neriman će u panici izazvanoj svime time rješenje potražiti u dubinama bosporskog tjesnaca. Nakon onog što su proživjeli na jahti, Neriman i Madžita opsjedaju vrlo neugodne uspomene. Težak kraj večeri zbog tuge u obitelji koju je izazvala izrekavši laž prouzročit će kod Neriman osjećaj krivice.

Pitanje časti

NOVA TV, 23.15, TALIJANSKA SERIJA, Povratak

Nakon očeva sprovoda Laura odluči ostati u Liguriji kako bi bila blizu svog brata Simonea (Emanuele Bosi). Ona ode u tvrtku Danieli kako bi predložila Guidu da ponovno stvore parfem Rosso San Valentino, čija je proizvodnja prekinuta zbog nesreće za koju je platio njezin otac. Iako je u početku bio sumnjičav, Guido joj pruži šansu, a Laura tako otkrije da je Giovanni jedan od Danielijevih i da će se uskoro oženiti Sofijom. Sada ona mora raditi ne samo kraj njega nego i s Lorenzom Da Varanom (Simon Grechi) s kojim je bila u vezi prije nekoliko godina, a dobili su i zajedničko dijete koje je umrlo brzo nakon porođaja. Lorenzo je Sofijin brat i Giovannijev prijatelj. Duboko u sebi ogorčen je na cijelu obitelj Danieli, a posebno na Guida koji je, po njemu, imao velike koristi od financijskih nedaća njegova oca koji je na kraju počinio samoubojstvo zbog vlastita neuspjeha. Žedan osvete, Lorenzo počinje kovati zavjeru protiv Danielijevih. Laura i Giovanni pokušavaju se izbjegavati, ali je privlačnost među njima sve jača.

Povratak

Povratak na Net.hr