TV

POGLEDAJTE NA TV-U

TV PREPORUKA DANA: Gost Željke Ogreste je najbolji hrvatski skijaš svih vremena – Ivica Kostelić

HRT2, 13.25, ROMANTIČNA KOMEDIJA, Svadbeno ludilo

Baš kad su Jack (J. Larroquette) i Audrey Landry (K. Valentine) naumili uživati u spokojnoj sredovječnosti i planirali svoju ušteđevinu potrošiti na put oko svijeta: najstarija kći Nora (M. Black), poznata manekenka, imala je prometnu nezgodu, slomila je nogu i došla je kući na oporavak i odmor; Teri (J. Ray) Newman je uhvatila zaručnika s drugom i dobila otkaz na poslu; Dahlia (K. Overton) je na školskim praznicima. Norin povratak razveselio je njezine roditelj i sestre, a posebno Sama (S. Tillinger), koji je u nju zaljubljen još od srednje škole. Dok Sam pati za njom, društvo mu je Norina najmlađa sestra Dahlia, koja je potajno zaljubljena u Sama. Teri dobiva zanimljivu poslovnu ponudu od svog bivšeg kolege Lylea (J. Waterston), koji je također dobio otkaz. Pripremajući poslovni pothvat, Teri i Lyle počinju jedno drugo gledati pogledom koji nije uvijek služben. Iz Rima iznenada stiže modni fotograf Guillermo (J. Baldoni) i na vrlo strastven i romantičan način zaprosi Noru.

Svadbeno ludilo

HRT2, 20.00, DRAMSKA SERIJA, Supruge i kćeri

Do Gibsonovih stižu crne vijesti – Osborne je mrtav. Molly kreće u akciju. Odlazi u Hamley Hall kako bi utješila vlastelina koji je shrvan tugom. Pred Molly je teška zadaća – mora mu reći da je Osborne bio oženjen i da ima dijete. Vlastelin ne može vjerovati da je sin takvo što skrivao od njega te se gorko pokaje zbog svog ponašanja prema Osbornu. “Sad je prekasno za sve”, zavapi. Osborneova udovica Aimée stiže u Hall s djetetom. Vlastelin preuzima brigu o dječačiću. Molly se brine o svima njima. Cynthia se vraća iz Londona i objavljuje da se udaje za g. Hendersona.

Supruge i kćeri

HRT1, 20.10, TALK SHOW, Dva : jedan u gostima: Ivica Kostelić

Jedan od najsvestranijih skijaša današnjice ima ukupno 26 pobjeda na utrkama FIS Svjetskog kupa i to u pet disciplina: slalom, paralelni slalom, klasična kombinacija, superkombinacija i superveleslalom, a 59 puta penjao se na pobjednički podij. Svjetski je prvak u slalomu sa Svjetskog prvenstva u St. Moritzu 2003., viceprvak u superkombinaciji sa Svjetskog prvenstva u Schladmingu 2013. i vlasnik bronce u superveleslalomu sa Svjetskog prvenstva u Garmisch-Partenkirchenu 2011. Vlasnik je srebrne medalje u kombinaciji osvojene na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu 2006., srebrne olimpijske medalje u slalomu i srebrne olimpijske medalje u superkombinaciji iz Vancouvera 2010. te vlasnik srebrne medalje u superkombinaciji sa Zimskih olimpijskih igara u Sočiju. Posjeduje i kristalne globuse: jedan veliki – 2010./2011. i pet malih – slalom 2001./2002., superkombinacija i slalom 2010./2011., superkombinacija 2011/2012. i superkombinacija 2012/2013. Usprkos brojnim ozljedama i teškim operacijama tijekom iznimne karijere naš najtrofejniji skijaš se ne predaje i ne misli prestati skijati i natjecati se. Sanja li još uvijek olimpijsko zlato, kako se priprema za sljedeću sezonu na glečeru Hintertux u Austriji te uz sviranje gitare što još voli raditi u slobodno vrijeme, saznat ćemo u šestoj epizodi.

Ivica Kostelić i Željka Ogresta

RTL2, 20.30, DRAMSKA SERIJA, Dr. House

House i njegov tim, kojem su se pridružila tri novaka – Chris Taub, Lawrence Kutner i Thirteen, liječe ženu koja je doživjela iznenadnu paralizu ruku i ozlijedila kći koja ju je promatrala na sportskom penjanju u zatvorenom prostoru. Dok pregledava ozlijeđenu djevojčicu i majku, House je uvjeren da majka taji informacije.

Dr. House

HRT1, 20.35, DRAMSKA SERIJA, Domovina

Da bi se Düring mogao slobodno i sigurno kretati po izbjegličkom logoru, Carrie se mora naći s vođom Hezbollaha koji neslužbeno upravlja logorom. Ali bliski susret sa smrću u logoru prisiljava Carrie da razmisli o svojoj strategiji i otkriva nešto uznemirujuće. Vijest da SAD špijunira za Njemačku kako bi se zaobišli njemački zakoni o privatnosti dobiva sve više prostora u medijima kako Sarah počinje intervjue na televiziji. Privode je radi ispitivanja i traže da pod prijetnjom deportacije oda svoje izvore. Saul upozorava Allison da šefovi žele glavu višeg službenika kako bi pokazali da ozbiljno shvaćaju probijanje zaštite. U međuvremenu Quinn nastavlja tražiti i ubijati ISIL-ove teroriste u Njemačkoj, ali novi ga zadatak iznenadi.

Serija Domovina

HRT3, 21.30, KRIMI DRAMA, Gospodin Klein

Pariz, 1942. Robert Klein (A. Delon) ne vidi ništa loše u zbivanjima u okupiranoj Francuskoj. Ima lijep stan, ljubavnicu, posao koji cvjeta. Židovi suočeni s francuskim zakonima u očaju rasprodaju sve vrijedne predmete koje imaju, a g. Klein se bavi njihovim otkupom. Njegov lagodni život je prekinut kad shvati da u Parizu postoji još jedan Robert Klein, Židov tajnovitog ponašanja. Uskoro ta homonimija skrene pozornost policije na etabliranog trgovca umjetninama… Film je 1977. nagrađen Cesarom za najbolji film i najboljeg redatelja, a na festivalu u Cannesu 1976. bio je nominiran za Zlatnu palmu.

Nagrađivani Gospodin Klein

HRT1, 21.35, DOKUMENTARNA SERIJA, CSI Hrvatska: Ubojstva partnerica

Jedno ubojstvo žene na ulici u centru Petrinje zateklo je lokalnu policiju, u popodnevnim satima, kad su u postaji i u gradu na dužnosti bila samo četiri policajca. Nitko nije mogao pretpostaviti da će uslijediti još dva ubojstva, u kratkom vremenskom roku. Petrinja je u šoku – gradom se širi vijest da ulicama hoda manijak koji nasumično ubija žene…
U Zagrebu policija rješava tajanstveni nestanak studentice, koji će se brzo pretvoriti u istragu ubojstva.

Dokumentarac CSI Hrvatska: Ubojstva partnerica

DOMA TV, 22.25, KRIMI SERIJA, Šifra zločina

Jedna od N. N.-inih tetovaža tim šalje na udaljenu lokaciju gdje će se suočiti s opasnim zločincem (Lou Diamond Phillips u gostujućoj ulozi) u slučaju koji će na kušnju dovesti napet odnos između N. N. i Wellera te bi mogao dovesti do otkrivanja Mayfairinih tajni. U međuvremenu, agentica Patterson krši pravila da bi odgonetnula jednu od tetovaža.

Šifra zločina

HRT2, 22.55, KRIMI SERIJA, Zakon i red: Odjel za žrtve

Odvjetnik Bayard Ellis (Andre Braugher) odlučio je zastupati čovjeka optuženog za incest i silovanje, čija kći Michelle (Samira Wiley), žrtva i krunska svjedokinja, želi povući prvotni iskaz i oca izbaviti iz zatvora. Nakon što sudac odbije otvoriti slučaj star 17 godina, Odjel za žrtve u pomoć poziva umirovljenoga kapetana Cragena (Dann Florek), koji bi stubokom mogao promijeniti optuženikovu sudbinu.

On Location For "Law & Order: SVU"
Zakon i red: Odjel za žrtveFoto: Bobby Bank

NOVA TV, 00.30, AKCIJSKI FILM, Misionar

Tajanstveni neznanac dolazi u gradić u Teksasu na jedinstvenome motociklu. Sa sobom nosi samo Bibliju i želju za pravdom. Stara se osveta aktivira kad Ryder (Dolph Lundgren) odluči ispraviti nepravdu iz svoje prošlosti i osloboditi gradić od zlobnog ugnjetavača. Došao je na pogreb svog dobrog prijatelja J. J.-a, lokalnog stolara i Indijanca. Lokalni biznismen John Reno (Matthew Tompkins) upozna se s Ryderom te kaže kaže Murphyju (Charles Solomon Jr.), jednome od svojih zaposlenika, da drži Rydera na oku. Ryder se upusti u lokalne probleme prebivši grupu Renovih nasilnika koji su napali lokalnog narkomana Billyja (Jonny Cruz), jer im nije vratio novac koji im duguje.

Misionar s Dolphom Lundgrenom

Povratak na Net.hr