TV

TV

TV PREPORUKA DANA: Evo što će se događati u današnjim nastavcima popularnih sapunica

Donosimo što će se događati u današnjim nastavcima sapunica

HRT1, 12.45, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Pedro kaže Aitani da mu je žao što će je razočarati, ali da je ne voli i ne planira joj se vratiti. Sonia kaže Pedru da mora spriječiti Osvalda da je odvede na DNK pretragu. Pedro joj kaže da dijete ne može biti njegovo, a ona odgovori da se i ona tomu nada, jer će ih inače Osvaldo ubiti. Aitana kaže Eloisi da je Pedro ljut jer je lagala o njihovoj vezi. Eloisa joj vjeruje, ali obeća joj da će se udati za njezina unuka Pedra. Gianna kaže Pedru da je Fiorella izašla. Bila je vrlo uznemirena i Gianna se boji da bi joj se nešto moglo dogoditi. Pedro kaže ocu da je zaljubljen u Fiorellu i da ne zna kako je njegova baka saznala za to.

Talijanska mlada

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Crna ruža

Iako se činilo da Baran i Ada jedno drugomu nisu dragi, brat i sestra iznova se zbližavaju. Ada mu priznaje što se dogodilo u kafiću, a on je spašava s ruba ponora. Ebru joj obećava da će smisliti nešto i spasiti je od opasnosti koja joj prijeti. Sabri zove Melek u konak jer ne može živjeti bez nje, no ona ne želi razgovarati s njime. Hoće li popustiti i sastati se s njime? U međuvremenu, Kendal juri u stupicu koju mu je pripremio Kenan.

Crna ruža

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Tuđi život

Džihan poludi ugledavši Haruna u vili i ne uspije kontrolirati živce. Harun i Džihan se potuku, a Dilara je izvan sebe i pozli joj. Ubrzo se oporavi, no stalo joj je jedino do toga da Ozan ne sazna da je trudna, iako Ozan sumnja na to. Rahmi sazna za vezu između Haruna i Dilare i dojuri k Harunu prijeteći mu pištoljem. Alper je priveden u policiju zbog sumnje da je ubio svojega oca radi nasljedstva. Džansu dolazi k Denizu na posao i posljednji put ga pokuša vratiti u svoj život. Hoće li joj to uspjeti? Gulseren i Džihan i dalje ne komuniciraju, a situaciju otežava Ozkan, u kojemu su se probudili stari osjećaji prema Gulseren i ponovno se nada da će završiti zajedno.

Tuđi život

NOVA TV, 21.30, DOMAĆA SERIJA, Kud puklo da puklo

U znak zahvalnosti za pokretanje inicijative pomoći starijima u selu, baba Ika pokloni Mati i Tini pijetla Zlatka, kojeg Tina, misleći da napada kokoši, ubije. Kako bi prikrili „ubojstvo“, Tina i Mate od Jake kupuju pijetla Draška. Srećko ne uspije odoliti Miličinim čarima i time se dovodi u bezizlaznu situaciju: i Barbara i Milica ga tjeraju da izabere jednu od njih. Kako bi se izvukao iz neugodne situacije, Srećko namjerno opljačka Svetu, ne bi li završio u zatvoru. Uoči dolaska djece iz Doma, Marko i Mile sukobe se oko načina kojim će djecu razonoditi. U konflikt uvuku i Damira i Katarinu, ali ih ovi naposljetku uspiju primiriti i dogovoriti kompromis. Djeca konačno dolaze u Oštrovac. Gavrani i Došeni uspješno zabavljaju Luku i Doru, no Roko se ne da; njemu nije ni do čega.

Kud puklo da puklo

Povratak na Net.hr