TV

TV PREPORUKA DANA: Cristiano Ronaldo i njegova momčad idu po prvu pobjedu na EURU

HRT1, 15.35, DRAMSKA SERIJA, McLeodove kćeri

Tess je izvan sebe. Očekuje liječničke nalaze i postaje sve tjeskobnija kako se primiče trenutak istine. Kad se divlji, bijeli pastuh niotkuda stvori na Droversu, ona to shvati kao znak da su njezini dani odbrojani. No ubrzo dozna da je posve zdrava što joj vrati entuzijazam i ushiti sve na Droversu. U međuvremenu Alex odluči zaprositi Alex. Organizirana je zabava pa Tess, Claire i Charlotte odlaze u grad u kupnju. Na povratku kući dogodi im se prometna nesreća. Tess uspije spasiti Charlotte i sebe, no za Claire je prekasno.

McLeodove kćeri

NOVA TV, 17.30 ZABAVNA EMISIJA, IN magazin

Čuči li u svakoj ženi divlja osobnost i kakva je ona? Može li svaka žena postati divljom? Riječka spisateljica Ingrid Divković pokrenula je lavinu samopromišljanja i potpore upravo nježnijem spolu. Predstavila je svoju novu knjigu i još jednom zaintrigirala javnost. Priču donosi novinarka IN magazina Lana Samaržija. Davno prije nego što je nastao nogomet, Džingis Khan i njegovi vojnici igrali su Kok Boru. Stoljećima je ova igra, kombinacija pola i ragbija, od dječaka činila muškarce, a od muškaraca ratnike. Kako se Dušan Bućan snašao u toj opasnoj igri i tko je sve molio za njegov život, gledatelji mogu pogledati u ‘Muškarcima na putu’ u IN magazinu! Ekipa IN magazina bila je na otoku Pagu gdje je održan prvi izbor Miss Supranational Hrvatske. Stručni žiri imao je težak zadatak da između 15 ljepotica izabere najljepšu koja će Hrvatsku predstavljati 2. prosinca na svjetskom izboru ljepote u Poljskoj!

Voditeljica Renata Končić MineaFoto: dorijan kljun

HRT3, 20.00, DRAMA, Otok

Sophie i Daneel žive u Parizu. Odluče otići nekamo na odmor no Daneel nema volje organizirati putovanje i sve prepusti Sophie. Iznenadi se kada na aerodromu ustanovi da lete za Bugarsku. Tek tada Sophie sazna od Daneela da je do desete godine živio u sirotištu blizu Sofije, a potom je svećenik njega i nekolicinu druge djece odveo u Njemačku. Stigavši u Bugarsku, par odluči otići nekoliko dana na otok na kojem živi samo nekoliko stanovnika te se smjeste u samostan. Iz dana u dan Daneel se ponaša sve čudnije, a kada pronađe test za trudnoću u Sophienoj torbi, veza zapada u krizu te se mladi par nađe pred provalijom neizrečenih tajni i očekivanja.

Otok u režiji Kamena Kaleva

 

HRT2, 20.50, EURO 2016.: Portugal – Island

Reprezentacija Portugala na Saint Etienneu započinje svoj nastup na EP protiv iznenađenja kvalifikacija Islanda. Portugal koji je slavio u prethodna dva duela je favorit zahvaljujući prije svega jednom od najboljih igrača, Cristianu Ronaldu.

FBL-WC-2014-CRO-POR-FRIENDLY
Portugal – IslandFoto: FABRICE COFFRINI

HRT1, 20.50, DRAMA, U sjeni prošlosti

Einar Gilkyson (R. Redford) bio je uspješan rančer sve dok se nije ozbiljno primio čaše. Sada održava ono što je preostalo sa svojim prijateljem Mitchom (M. Freeman). Einarov sin Griffin nastradao je u prometnoj nesreći a Einar krivi za smrt njegovu ženu Jean (J. Lopez) koja je vozila. Zato nikad nije vidio svoju unuku (B. Gardner), sada već jedanaestogodišnjakinju. Sve dok mu se na kućnom pragu nisu pojavile Jean i Griff tražeći sklonište od nasilnog Garyja (D. Lewis), Jeaninog dečka… Snimljeno prema istoimenom romanu Marka Spragga.

U sjeni prošlosti s Jennifer Lopez i Robertom Redfordom

RTL TV, 22.50, AKCIJSKI TRILER, Bourneov identitet

Talijanski ribari izvlače Jasona Bournea (Matt Damon) iz mora i tako mu u posljednji tren spašavaju život. Bourne se polako oporavlja, ali i dalje osjeća izgubljenim jer pati od potpunog gubitka pamćenja. Ne može se sjetiti zašto je pronađen u moru, tko je i kako se zove, niti bilo kakve pojedinosti iz privatnog ili profesionalnog života. Uskoro shvati da njegove sposobnosti u borbi, znanje nekolicine jezika, bankovni račun jedne švicarske banke usađen u njegov kuk te ubojice koje ga žele eliminirati znače samo jedno – ono čime se bavi je opasno po život. Zajedno s Marie (Franka Potenete), Bourne kreće u odgonetavanje zagonetke.

M8DBOID EC001
Bourneov identitet s Mattom Damonom

NOVA TV, 00.20, KOMEDIJA, Spot

Poštar Gordon Smith (David Arquette) ponosi se time što se zna nositi sa svakim psom koji se nađe na njegovoj ruti dostave. No u dresiranom FBI-evom psu koji vješto bježi od mafijaša, a i od samog FBI-a, nalazi dostojnog suparnika. Sve počne kada se Gordon ponudi da čuva sina svoje prelijepe susjede (Leslie Bibb). U njegov poštarski kamionet tada ulijeće buldog koji ne samo da se skriva od svog dresera, agenta Murdocha (Michael Clarke Duncan), nego i od mafijaša kojeg FBI traži. Slijedi avantura koja će promijeniti i psa i ljude oko njega.

Spot

Povratak na Net.hr