TV

NETKO NAPUŠTA SHOW

TRI, DVA, JEDAN – KUHAJ! Ina, Dina, Snježana, Ana, Doris i Lika u troboju!

Kao i svakog četvrtka, i večeras jedan par napušta show Tri, dva, jedan – kuhaj!. S obzirom da smo ušli u novu fazu natjecanja, večeras će se po prvi put održati troboj u kojem Ina i Dina, Ana i Snježana, te Doris i Luka traže prolaz za daljnje natjecanje.

Sva tri para u troboj su ušla vrlo ambiciozno. Zadatak im je pripremiti slijed od tri jela po svojoj volji, a koja će kušati žiri. Međutim, za prvo jelo koje će poslužiti imaju samo 60 minuta, a ostala mogu dovršavati i nakon isteka vremena.

TRI, DVA, JEDAN – KUHAJ! Novi tjedan, nova uzbuđenja i nova faza natjecanja


Ina i Dina odlučile su pripremiti ziheraški jelovnik na kojem su empanade predjelo, T-bone steak s chimicurri umakom i batatom za glavno jelo i mojito cheesecake muffini za desert. Ana i Snježana odlučile su žiriju ponuditi ananas u slanini za predjelo, ‘iznenađenje’ od teletine za glavno jelo i čokoladnu kremu s vrhnjem za desert. I Doris i Luka imaju pune ruke posla jer u svega sat vremena moraju skuhati suffle s pilećim fileom za predjelo, pureću roladu u smokvama za glavno jelo i toplu čokoladnu tortu sa sladoledom i šumskim voćem za desert.

MARIO I MARINA: ‘Drugi kandidati igraju podle igre, pa smo otišli’

Dok su Ina i Dina, Snježana i Ana te Doris i Luka kuhali na jednoj strani seta, na drugoj su ih ostali natjecatelji bodrili i dijelili im savjete. Jesu li im bili od pomoći? I tko je napustio show? Odgovore ćemo doznati večeras, u novoj epizodi kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!, u 22:05 na RTL-u!

Povratak na Net.hr