TV

TLZP

TREĆA SREĆA: Ana Maras razvalila kao Bjork i odnijela treću pobjedu u showu

Ana Maras Harmander ove je nedjelje odnijela svoju treću pobjedu u showu Tvoje lice zvuči poznato, a ovaj put to joj je osigurala Bjork u koju se transformirala u devetoj epizodi showa.

Ana je do samog kraja emisije ostala u ulozi Bjork, a ovaj put pobjednica je odabrala zagrebačku udrugu ”Djeca prva” kojoj će Nova TV ovom prilikom donirati 10 000 kuna.

”Ovo je apsolutno genijalno”, komentirao je s oduševljenjem Anin nastup Goran Navojec, a to je pokazao i na ocjenjivanju dodijelivši joj maksimalnih 12 bodova.

PRVI PUTA NEŠTO NORMALNO: Fil Tilen ovog vikenda imat će nam što pokazati

”Dramaturški je teško odraditi taj prijelaz s pjevanja na taj prekrasni baršunasti šapat. Sjajna si”, izjavila je Sandra Bagarić koja je također velikodušno nagradila Anu najvećim brojem bodova.

Tomo in der Mühlen se također složio s kolegama. Ana je, objasnio je, apsolutno ušla u taj njen karakter i dočarala tu njenu ”čudnu” ličnost i njen život.

”Perfektno si odradila, tko sam ja da tebi sudim”, komentirala je Ivana Marić koju je također od svih kandidata upravo ona najviše dojmila.

Filip Dizdar odlučio se odmoriti i preskočiti pripremanje, vježbanje koreografije, učenje teksta i sve ono što nosi priprema za jednu transformaciju. Iskoristio je jockera za Gossip koji mu je gljiva odredila!

Njegov jocker bio je glumac Jan Kerekeš kojeg je transformacija u potpunosti promijenila! Nitko ga nije prepoznao, a tek kad se pojavila njegova slika žiriju i publici bilo je jasno o kome je riječ!

”Predivno mi je” komentirao je Filip svoju odmarajuću ulogu. ”Taman mi se ovo pred kraj poklopilo, malo da odmorim. Sudjelovanje u ovom showu nije toliko teško, ali obzirom kako se snima tjedan za tjednom, svi smo se malo umorili”, dodao je ovaj pjevač koji je u prošlotjednoj emisiji pobijedio transformiran u Jasona Derula.

Glumac Jan Kerekeš bio je jocker Filipa Dizdara
Glumac Jan Kerekeš bio je jocker Filipa DizdaraFoto: Nova TV

Maska Jana Kerekeša za ovu izvedbu toliko je dobra da žiri nije znao je li jocker muško ili žensko! Goran Navojec čak se ustao kako bi provjerio, no dok se nije pojavila fotografija Jana nitko ga nije prepoznao!

Vokalnom izvedbom svi su se oduševili! Gostujuća članica žirija Ivana Marić ostala je bez teksta, dok je Sandra Bagarić komentirala: ”Pohvaljujem glas koji si stavio u ženski sopran i koji nije bježao”.

Povratak na Net.hr