TV

Napeto na Farmi

TOMISLAV ZAPROSIO BARBARU: ‘Molit ću te da mi se zakuneš u vječnu ljubav do kraja života’

Tomislav je odlučio – danas je dan D, danas na Farmi prosi Barbaru!

“Ona ima to srce, tu dušu, to je žena koju treba nositi kao kap vode na dlanu! Kad je ona blizu mene, ja mogu sve! Ovo je nešto najjače i najljepše što mi se događa!”, kazao je Tomislav i slikovito opisao svoju ljubav prema njoj: “To je kao ono kada svećenik ili časna sestra dobije poziv od Boga da se zarede. Tako je i tu došlo, pec klik i eto. Ne mogu to objasnit riječima. To sam samo osjetio u sebi.”, piše Dnevnik.hr.

Zaručnički prsten, kojeg je naručio po Dušanu, stigao je na farmu. Kako bi učinio atmosferu što intimnijom, Tomislav je otjerao sve farmere s Nove farme i pozvao Barbaru koja nije ni slutila što je očekuje.

Hoće li pristati?

“Falila si mi u ovih pet minuta. Shvatio sam da mi fališ svaki dan sve više i više. Jako te volim”, krenuo je Tomislav sa svojim uvodnim govorom, a zatim se spustio na koljena i postavio joj sudbonosno pitanje: “Molit ću te da mi kažeš iskreno, da mi se zakuneš u vječnu ljubav do kraja života!”

Je li Barbara pristala na Tomislavovu prošnju ili ne? Hoće li Tomislavu ovo biti najsretniji dan ili će njegovo srce Barbara slomiti odbijanjem? Nikako ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme od 20.15 sati na Novoj TV!

SKUPA ZAJEDNIČKA NOĆ: Farmeri plaćaju kaznu jer su Tomislav i Barbara spavali zajedno

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr