TV

'TO JE KAO ŠAH'

TOMISLAV JE PRIPREMIO TAKTIKU: ‘Od sutra će u tom čoporu biti raspašoj! Ja ih držim u šaci sve!’

Farmeri su ušli u svoj dvanaesti tjedan pod Gordanovim vodstvom. Iako smatraju kako je Gordan svoju vladavinu dobro započeo te da neće biti nikakvih problema i poslovi će se obaviti na vrijeme, neki su pak uvjereni kako je Gordan pod velikim Tomislavovim utjecajem.

Kristijan smatra kako se Gordan već prvim danom pokazao kao dobar Gazda i ističe kako ga ne gleda kao Gazdu već kao prijatelja.

‘SMUVALA’ JE TROJICU: Zavodnica Barbara uopće se ne smatra fatalnom: ‘Dečki vole moje oči…’

“I da je Gazda i da nije, što god mi rekao učinio bih”, dodao je Kristijan.

“Gordan je prvi dan bio dobar. Održao je prvi sastanak, svi smo znali što treba raditi, sve je napisao na ploču i mislim da je to uzeo od mene”, komentirao je Damir i osvrnuo se na Tomislava: “Gordan ima autoritet nad nadničarima, a nad Gospodom i ne baš. Tomislav je taj koji vodi igru i njega sluša. Tomo je gospodar iz sjene i Gordan kaže da to nije tako, ali ja vidim da je.”

damir3

Ima li Tomislav utjecaja na Gordana i u kolikoj mjeri, pokazat će vrijeme, kao i hoće li Tomislav svoju najavljivanu strategiju provesti putem Gordana.

Tomislav je spreman ‘za igru’

“Od sutra će u tom čoporu biti raspašoj! Ja ih držim u šaci sve”, najavio je Tomislav svoj plan za izbacivanje Josipe, Ante i Gorana s farme, a kako će to izvesti, simbolično je opisao.

“To je kao da igraš šah. Sad sam dao šeh na kraljicu, kraljicu sam mu zarobio, sad idem šuh na topa i zadnji kralj ostane i njega ću zarobiti! Znači, u tri poteza ću dobiti mat i toga su oni svjesni! Sad njih tek čeka moja igra”, rekao je Tomislav.

tomislav2

Mentor Joža obišao je farmu i kazao farmerima kako nije pretjerano zadovoljan te da će se morati dobro potruditi ukoliko žele i ovoga puta dobiti zeleni certifikat. Sa sobom je doveo i zanatliju koji je farmerima objasnio što ih čeka ovoga tjedna za tjedni zadatak.

Farmeri će na sjenici morati napraviti poznatu igru mlin.

“Ja sam već davno to igrao, ali malo sam zaboravio.”, rekao je Damir, koji je glavni zadužen za zadatak, a Ante, koji će mu pomoći je komentirao: “Moja uloga je da sa Damirom nacrtam to sve i izradim figurice. Mislim da će nam ova igra doći dobro kao opuštanje.”

gordan-i-damir-sa-zanatlijom

Osim mlina, farmeri će ovoga tjedna morati izraditi i klijalište, a kako se sjeme sadi objasnila im je gospođa koja se bavi očuvanjem starog sjemena.

Povratak na Net.hr