TV

Je li im to trebalo?

‘TOLIKO GLUPA NISAM’: Srpska plesna grupa uvrijedila članicu žirija, pogledajte je li im se to na kraju isplatilo

Ženska plesna grupa Femsy u svojem prvom nastupu u emisiji ‘Ja imam talenat’ nije uspjela impresionirati sve članove žirija, a naročito kritična bila je Danica Maksimović. Ipak, cure su prošle u drugi krug i odlučile se osvetiti članici žirija…

U sklopu svojeg drugog nastupa ubacile su zvučni zapis kritike koju je Danica iznijela nakon prvog nastupa i našalile se na njezin račun. Je li im se ovaj čin isplatio? Nakon nastupa su pokušale opravdati postupak riječima: ‘Mi smatramo da ste vi veliki umjetnik, a ovo je umjetnička sloboda, tako da se nadam da ste razumjeli’.

Danica je odgovorila: ‘Naravno, toliko glupa nisam. Sad ću vam reći što ste vi uradile. Ako ste mislile da ste uradile više od prošlog puta, samo u zamisli. U vašoj ideji da to sprovedete u djelo opet niste bile sinkronizirane, opet je bilo razilaženja. Vas je šest, valjda je toliko moglo da se uskladite. Nenormalno je da vas šest niste sinkronizirane u pokretu, treba biti u dahu maltene zajedno jer je to timski rad’.

Snimku cijelog nastupa možete pogledati u nastavku i saznati je li se rizik isplatio curama i jesu li prošle u sljedeći krug:

JE LI OVO BUDUĆNOST BALKANSKE GLAZBE? Evrokrem barabe osvajaju publiku i žiri, na što to vama liči?

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr