TV

'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!'

TKO ĆE DOKTORIRATI NA MATINOJ RIBI? Bada i Toca štreberski zapisivali, Marijana i Silvijana se nadaju najboljem

Natjecatelje showa Tri, dva, jedan – kuhaj! večeras čeka prava kulinarska poslastica – najprije će gledati kako chef i član žirija, Mate Janković priprema jelo od fileta brancina, a zatim će ga morati i sami pripremiti.

Posljednjeg dana kvalifikacijskog tjedna natjecatelji će imati 60 minuta da iskopiraju jelo chefa Mate Jankovića. Prije nego li krenu u borbu kuhačama i loncima, Mate će natjecateljima otkriti sve tajne i trikove jela od fileta brancina s kremom od luka, salatom od stabljike celera, sotiranom ljutikom u umaku od vina i vongolama.

Dok će Mate, kao pravi gastronomski mađioničar, činiti čuda na radnoj jedinici, natjecatelji će zapanjeno pratiti svaki njegov pokret kao začarani. Od sedam parova, jedino će Bada i Toca sve pomno zapisivati u malu crnu knjižicu, a ostali će se bojati trepnuti kako ne bi propustili i najmanji chefov potez.

Bada i Toca za ovaj su se korak odlučili jer nisu upoznati s pripremom brancina i vongola, ali i ponukani savjetom Tomislava Špičeka da svaki pravi kuhar uvijek zapisuje ono što ne zna.

“Mi smo uspjele zapamtiti svaki korak pripreme Matinog jela, no nismo ga zapisivale. Teško je zapisivati i u isto vrijeme pratiti što Mate radi pa je možda bolje ovako… Ako dobijemo tri dvojke, reći ćemo vam je li naša odluka bila ispravna“, priznale su Marica i Silvijana, koje silno žele popraviti loš dojam od prijašnjeg dana…

Ako se pogleda tablica s bodovima, teoretski svi natjecatelji mogu postati vođe timova. Imunitet će dobiti i vođe timova i par koji baš večeras dobije najviše ocjena, zajedno s poklonom u vidu malog godišnjeg odmora jer sljedeći tjedan neće kuhati na 3,2,1 – trgu.

Tko će biti bolji – oni koji su bilježili svaki Matin korak ili oni koji su ih pokušavali zapamtiti? Doznat ćemo večeras u novom nastavku kulinarskog showa Tri, dva, jedan –kuhaj! u 20 sati na RTL-u!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr