TV

USKORO NOVA SEZONA

TINA I MATE U ‘SUPERPAR’ STIŽU JER VOLE IZAZOVE I AVANTURE: ‘Naš je početak bio jako težak. Borili smo se s razvodima…’

Ovo im je oboma drugi brak, a svatko iz prvog ima djecu

Tina (30) i Mate Lenkić (37) su par koji dolazi i Zadra, a za svoju su se ljubav uistinu morali boriti protiv svih. Naime, ovo im je drugi brak, a svatko iz prvog ima djecu – Mate dvoje, Tina jedno, a naposljetku su dobili još jedno zajedničko.

STRASTVENI BAJKERI RATKA I GORDON STIŽU U ‘SUPERPAR’: ‘Naše upoznavanje je rezultiralo tako da me pogodio zračnicom!’

“Naš je početak veze bio jako težak. Borili smo se s razvodima, za našu djecu, dobili svoje dijete… Unatoč svemu, vjenčali smo se”, kažu Lenkići i dodaju kako su na kraju zahvalni i na tom iskustvu jer su iz svega izašli jači i sigurniji u svoju ljubav.

“Smatram da smo Mate i ja posebni zato što smo prošli svakakve situacije u životu i ostali snažni i podrška jedno drugome”, kaže Tina, koja će uvijek pamtiti njihov prvi spoj, kad je Mate ostao spavati na njezinu balkonu jer ga nije htjela pustiti u stan!

RTL

Tina je glava kuće

Mate je po zanimanju konobar i prije se bavio košarkom, no trenutačno radi kao profesionalni vozač, a njegova je supruga po zanimanju hotelijersko-turistički tehničar, no danas je kozmetičarka te pjevačica u bendu i pjeva po svadbama.

“Htjela sam biti estradna zvijezda, ali sam se ipak odlučila biti majka i žena i na kraju pjevačica u odličnom bendu”, kaže Tina.

Mate za sebe kaže da je hiperaktivan, znatiželjan, vrijedan, osjetljiv i ljubomoran, a za Tinu da dodaje vrijednost njihovu životu te da je ona glava kuće. Tina u šali dodaje i da je ona uvijek u pravu. U “Superpar” su se prijavili zato što oboje vole avanture i izazove, a osim želje da osvoje glavnu nagradu, Tinu posebno veseli što će u emisiji dobiti priliku da prevlada neke svoje strahove.

SLOŽNI FRIZERSKI DUO NATJEČE SE U ‘SUPERPARU’: Ozana i Ognjen devet godina su u braku, a upoznali su se zahvaljujući škarama

Zabavnu emisiju “Superpar” možete pratiti na RTL-u od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat!

RTL

Povratak na Net.hr