TV

Treća emisija

THE VOICE: U borbi za ulazak u natjecanje ni kandidatima ni mentorima nije lako

Zaoštrava se borba za natjecatelje u showu The Voice. Nakon uzbudljive druge emisije, koja je ponovno bila najgledanija u svojemu terminu, mentori polako pune svoje ekipe.

Indira je nakon dvije emisije na pola puta. Njezin je tim trenutačno najbrojniji s petero natjecatelja. To su Alen Bulić, Ivana Sutlović, Marko Domjan, Ana Dorotić Burmaz i Maja Tošić. Tony i Ivan imaju po četvero natjecatelja. U Tonyjevu timu su Matea Dujmović, Edgar Rupena, Ivo Marinković i Monika Perić, a Ivanovu jaka ženska ekipa u sastavu – Mirna Ružić, Ivana Brkašić, Tajana Belina i Mirta Dautović.  Nakon prve emisije, koju je završio bez kandidata u timu, za Jacquesa se situacija  popravila te sada  ima troje natjecatelja: Rino Petrović, Stefany Žužić i Rea Matić.

THE VOICE: Kanule prve suze u drugoj sezoni, Jacques počeo okupljati tim

U natjecanju u kojem je bitan samo glas daroviti pojedinci imaju težak zadatak. A ni mentorima nije lako. Kandidati izvedbom moraju mentore navesti da okrenu svoje sjedalice, a mentori prosuđuju samo prema glasu.

Tko će  još svojim glasom i izvedbom oduševiti mentore i izboriti  se za mjesto u jednom od četiriju izvrsnih timova, saznat ćemo u subotu, 6. veljače na Prvom programu HTV-a od 20 sati.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr