TV

Burna večer

TAMARA NAPUSTILA BB KUĆU: Novi stanari su anđeo i vrag!

U još jednoj emisiji uživo, Tamara ja napustila Big Brother kuću. Tamara se pridružila Marijani u studiju i priznala kako se nadala da će izaći iz Kuće jer se želi prijaviti na državno natjecanje bodybuildinga za tri tjedna. Smatra da ona ima neki svoj poseban stil koji nekima odgovara, a nekima ne – sredine nema. I tako je bilo i u BB kući.

Tamara je dobila i priliku da se osveti stanarima. Izvukla je zadatak da jedan stanar prati drugog ‘u stopu’ i odlučila je da to budu Fabio i Violeta, piše RTL.

Ovaj puta su nominirani Katja, Ines, Violeta i Ivica, a Big Brother se obratio stanarima i obavijestio ih je da nisu prošli svoj drugi tjedni zadatak, čuvanje vatre, te da se zbog toga pakleni tjedan u BB kući nastavlja.

U novom tjednom zadatku, stanari moraju izgraditi logor u kojem će večeras, ali i ostatak tjedna, boraviti. Sanitarni čvor nalazi im se vani, a ako žele topli obrok – morat će zapaliti logorsku vatru.

BB kuća dobila je i dvoje novih stanara, ukućane iz prethodnih sezona Alena i Rinu, koji su dobili uloge anđela i vražice.

Povratak na Net.hr