TV

ŠOKIRALA GLEDATELJE

TALENTIRANA ANTONIJA U ‘ZVIJEZDAMA’ PROGOVORILA O JEZIVOM ZLOČINU SVOG OCA: ‘Kad sam imala 13, tata je ubio mamu i njene dvije prijateljice’

Antonija Kihalić (24) iz Petrinje uspjela je izvući smiješak zadovoljstva na licima članova žirija kad je otpjevala „House of the rising sun“ grupe Animals. Komplimenti su se dijelili šakom i kapom, ali Antonija je imala još toga za reći.

U emisiji je ispričala potresnu priču o ocu Vlastimiru Kihaliću koji je 2005. počinio trostruko ubojstvo.

“Kao mala sam ostala bez roditelja”, započela je priču Antonija, a suze su same od sebe potekle.

“Imala sam 13 godina, to je bilo 2005. godine, moj tata je ubio mamu i njene dvije prijateljice i onda se objesio u zatvoru par godina kasnije. Brat i ja smo bili kod bake i djeda, baka je umrla prošle godine… Napravio je to jer je… Mama je zatražila razvod, on je bio u ratu, imao je PTSP, bio je u jako lošem stanju, čak je tražio pomoć, nisu mu je pružili, dogodilo se to što je, nije mogao izdržati…”, opisala je kroz suze Antonija.

Njezin otac se predao policiji i priznao da je pištoljem ubio tri žene s po dva hica, a jedna od njih bila je i njegova supruga. Nakon što je pucao u suprugu, krenuo je ulicama Petrinje i ubio još dvije žene, koje su bile prijateljice njegove supruge Željke. Navodno je već tada htio i sam skončati, no ponestalo mu je metaka. Inače se liječio od PTSP-a.

Policiji je priznao da je ubio suprugu jer ga je željela ostaviti, a druge dvije žene jer su podržavale njezinu odluku. To je saznao kad je u svojoj kući postavio uređaje za prisluškivanje pa je čuo što je njegova žena pričala s prijateljicama. Željka Kihalić je, naime, navodno u tom braku proživljavala pravi pakao zlostavljanja, no protiv supruga nije htjela podnijeti kaznenu prijavu.

U prosincu 2005. bio je osuđen na najstrožu kaznu – 40 godina zatvora. Kihalić je kasnije u zatvoru u Lepoglavi izvršio samoubojstvo objesivši se u ćeliji. U zatvoru se pokušao ubiti i tri puta prije toga, no tada su ga spasili čuvari.

Šokantna priča iznenadila je sve, no to nije nimalo odvratilo od Antonijinog talenta koji je osvojio žiri.

Neke od Antonijinih prethodnih nastupa izvan emisije možete pogledati u nastavku:

Povratak na Net.hr