TV

SORRY, ANJA

SVI VIDE DA BI BILI IDEALAN PAR: ‘Mislim da će Alojz izabrati Snježanu’

Mlada 19-godišnja Laura Udovič dolazi iz Rovinja te je vrijeme provela na Lojzekovom imanju, gdje je on odlučio da će upravo ona biti ta koja otići kući.

Komunikativna, vesela, ali i radoznala Laura Udovič priznaje za RTL da joj je bilo žao kada je Alojz donio odluku da ona mora napustiti njegovo imanje.

“Tu je odluku donio zato što je očito pronašao svoju srodnu dušu! Naravno da mi je žao što sam morala napustiti njegovo imanje. Najviše ću pamtiti druženje s Alojzovim roditeljima i susjedima jer je ipak njihov život na selu bolji i zdraviji od života u gradu. Ljudi na selu su jako pozitivni, radišni i sretni te nisu opterećeni s površnim stvarima i mogu reći da mirno žive,” otvoreno je kazala Laura o svom boravku na Lojzekovom imanju te dodala da ništa ne bi mijenjala za vrijeme svog boravka.

SRAZ ZAVODNIKA: Pogledajte kako smo pomogli Alojzu da mu Justin Bieber ne preotme sve komade

Laura predosjeća da će Alojz na kraju showa izabrati Snježanu te smatra da bi njih dvoje bili idealan par.

“Mislim da će Alojz izabrati Snježanu! Oni bi bili dobar par i mogli bi zajedno funkcionirati”, objasnila je.

Kao i svi, tako i Laura ima sliku svog savršenog čovjeka u glavi. “Moj savršeni dečko je onaj koji zna što želi u životu! Upravo onaj kojemu je iskrenost na prvom mjestu”, priznala je 19-godišnja Laura.

S obzirom na to da su počele nove prijave za novu sezonu Ljubav je na selu, Laura svima poručuje da se svakako prijave oni koje traže svoju ljubav života jer možda će se zaljubiti i sretno živjeti na selu.

Povratak na Net.hr