TV

SLUČAJNOST ILI NE?

SVI SE PITAJU KOJEG JE SPOLA: Australac pri ulasku u Big Brother ostao bez odjeće i ostao na pozornici gole guze

Mnogi smatraju da do ‘nezgode’ nije došlo slučajno, već da je reality zvijezda namjerno ‘izgubila’ haljinu.

Australska reality zvijezda Courtney Act, pravim imenom Shane Gilberto Jenek, napravila je pravi show prilikom svog ulaska u britanski Celebrity Big Brother.

Courtney, inače model, drag queen i pop pjevač, na predstavljanju se kandidata spotaknuo o svoju suknju, zbog čega se ona strgnula s njega te ga ostavila golog pred milijunima gledatelja.

Act se nasmiješio publici te sakrio intimne dijelove, prekrivene samo trakom boje kože, nakon čega je pobjegao s pozornice. Korisnici društvenih mreža su zaključili da njegova nezgoda nije bila slučajna te da je na taj način želio privući pažnju gledatelja.

“Vrlo neukusan potez. Dobro da je kamerman prebacio na publiku”, jedan je od komentara.

“Prijavio sam se u show kako bih zabavio gledatelje, ali i samoga sebe. Volim biti pred kamerama i uopće nemam tremu. Nadam se da ću pobijediti”, rekao je Act. Nije ni čudo što nema tremu jer mu to nije prvi susret s televizijom. Tako je 2003. sudjelovao u talent showu Australian Idol u kojem je završio kao 13. te u realityju RuPaul’s Drag Face gdje je dogurao do finala. Njegova najuspješnija pjesma je Rub Me Wrong iz 2004.

A post shared by Courtney Act (@courtneyact) on

Let the games begin, Costa Rica 🇨🇷! Also… IT’S A FULL MOON 🌕

A post shared by Courtney Act (@courtneyact) on

Povratak na Net.hr