TV

ALOJZ, ZAŠTO SI ALOJZ

‘ŠVALER’ SA SELA: Fatalni Lojzek zaveo je Snježanu, a na njega je slaba i 19-godišnja Laura

Nakon što se prvo ljubio s Anjom Boronjek, “zagorski Putin” Alojz Kanceljak sada je to učinio i sa Snježanom Strugar.

Sretno rastavljeni soboslikar Alojz priznao je da se do sada nije ljubio sedam godina. Do fatalnog poljupca došlo je u Tuheljskim toplicama, gdje je Alojz odveo svoje tri dame. S obzirom da Snježana ne zna plivati, Alojz ju je pažljivo držao da se ne bi utopila.

ZAGORSKI PUTIN SE BRZO SNAŠAO: Alojz zaboravio na Anju – večeras se ljubi s drugom!

“Iskreno, Snježana mi se jako sviđa. Prekrasna je i iskrena djevojka”, rekao je “zagorski Putin”. A ni Snježana nije imuna na njega.

“Alojz mi se sviđa jer smo jednako povučeni i dosta karakterno slični”, priznala je kandidatkinja, koja je prije showa imala dečka, ali je ta veza neslavno završila.

Alojz je pak bio u braku, za kojeg smatra da je poput utega jer smeta nekim djevojkama. Djece nema, ali bi ih volio imati. “Možda nekim ženama smeta što sam već bio u braku, to je neki moj osobni uteg. Ipak, svaki čovjek ima pravo na drugu šansu”, kaže Alojz.

I dok Snježana i Alojz uživaju u čarima svog prvog poljupca, njihovu bi sreću mogla narušiti nova pridošlica na Alojzovo imanje – Laura.

Laura Udovič dolazi iz Rovinja i ima 19 godina. Stigavši na Lojzekovo imanje, najviše je upamtila Snježanin izraz lica. Lijepa Laura je završila strukovnu školu te trenutno radi kao animatorica. U slobodno vrijeme pleše i pjeva. Njezin idealni dečko treba biti pošten, radišan i mora imati samopouzdanja. Laura je nedavno došla na farmu kod Alojza, a otkrila je što nikako ne može izbaciti iz glave.

“Kad sam došla na Lojzekovo imanje, najviše mi je za oko zapelo Snježanin izraz lica. Izgledala je uzrujano i ljubomorno. Imala sam osjećaj da me gleda kao konkurenciju te sam joj htjela i naprkositi zbog toga”, kazala je Laura te dodala da je Rebecca bila potpuno drukčija.

Rebecca me prihvatila na pozitivan način i odmah smo se sprijateljile, dok Snježana i ja nismo “kliknule” na prvu”, objasnila je mlada Laura te dodala da ju je Snježana previše ispitivala, što je nju pomalo i strašilo.

Kada je Laura ugledala Alojza, kazala je da joj je on ostavio pozitivan dojam. “Lojzek je zbunjen, dobar i pravi dečko sa sela”, opisala ga je Udovič. Do sada Laura nije imala dulje veze, a najljepše joj je bilo kada joj je dečko kupio čokoladicu i donio joj ispred škole.

Kako će se Snježana ponašati prema Lauri, ne preostaje nam ništa drugo već pratiti ispred malih ekrana od ponedjeljka do srijede u 21:10 sati, na RTL-u.

Povratak na Net.hr