'Nemam nikakvog problema s dolaskom do kraja!

Druga emisija ovogodišnje sezone Plesa sa zvijezdama bila je posvećena plesnim parovima čija je amaterska polovica sastavljena od muškaraca čije su partnerice profesionalne plesačice, pa se ovo smatrala ‘muškom’ večeri.

Ovoga puta parovi showa Ples sa zvijezdama su se svojim izvedbama quickstepa i rumbe natjecali za što bolje ocjene žirija i što više glasova televizijskih gledatelja.

Večer su otvorili Davor Radolfi i Ana Herceg, i to vlastitom verzijom plesa rumbe za koju su bili pozitivno ocijenjeni. ‘Krasno ste plesali, koreografija je bila vrlo romantična. Davore, malo ste možda bili previše usredotočeni na svoje korake, bili ste previše statični ili je Ana bila predobra’. Sve u svemu, moje pohvale’, kazao je član žirija Elio Bašan. Od žirija su Davor i Ana dobili dvije šestice, jednu četvorku i tricu, ukupno 19.

Na red su došli Frano Domitrović i Ana Domišljanović koji su otplesali quickstep. ‘Ritma imate, super je, samo ste stali svojoj partnerici na nogu. Pazite da sve što ste naučili od Ane primijenite u cjelini, a ne zasebno’, prigovorio je Dinko Bogdanić. Frano i Ana dobili su dvije šestice, četvorku i osmicu, ukupno 24.

Saša Lozar i Marija Šantekovoga su puta dobili zadatak otplesati rumbu koju su, sudeći prema riječima žirija, odradili odlično. ‘Mene ste ugodno iznenadili. Mogli su biti još muškiji pokreti, ali bilo je super. Možda ste jedino mrvicu prebrzo došli do kraja’, kazao je Davor Bilman, na što se voditelj Duško Ćurlić našalio da on ‘nema nikakvog problema s dolaskom do kraja’. Saša i Marija nagrađeni su sa dvije devetke, osmicom i sedmicom, ukupno 33.

Darko Janeš i Marija Stošić otplesali su quickstep. ‘Ja sam sve ljudske užitke koji su primjereni muškarcima mojih godina odrekao za plesa. Tabula rasa sam’, kazao je razigrani Darko na račun čijeg plesa je žiri imao uglavnom riječi hvale, što su potvrdili i svojim ocjenama, pa su ih nagradili s devetkom, osmicom, sedmicom i šesticom, ukupno 30.

Niko Pulić i Tamara Despot ovog su puta imali zadatak otplesati rumbu. ‘Niko, dinamični ste i muzikalni, dobro ste krenuli. Kombinacija slow i quick koraka bila je dobra, sve u svemu, ja sam jako zadovoljan vašim performansom’, kazao je Elio Bašan. Niko i Tamara na račun svog plesa dobili su ukupno 32.

Odlukom prikupljenih glasova odlučeno je kako daljnji prolazak u ovogodišnjoj sezoni showa nisu izborili Frano Domitrović i Ana Domišljanović. ‘Dao sam sve od sebe, žao mi je što nismo prošli, najviše mi je žao zbog Ane’, kazao je Frano.

Povratak na Net.hr