TV

NE BIRAJU ŠTO JEDU?

ŠTO VOLE MUŠKARCI? Natjecatelji ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ mozgali o tome kako zadovoljiti muškarce

Sraz restorana se nastavlja, dva tima bore se za bodove u svatovskom tjednu, a izazov dana im je – momačka večer!

Nakon djevojačke večeri, došao je red i na momačku pa će tako kandidati danas pripremati hranu kojom trebaju zadovoljiti zahtjevna muška nepca. Vođe timova odabrat će predjelo, glavno jelo i desert kojim će se potruditi nahraniti hrpu gladnih momaka koji se spremaju na veliko slavlje jer noćas ‘žene’ svog prijatelja.

„Lakše je kuhati za muške jer možemo dati mašti na volju i staviti više začina i može biti masnije jer oni traže jaču hranu“, kazao je Nikola, a njegova sestra se ne slaže s tim. Tihana smatra da je za muškarce lakše kuhati jer oni ne biraju što jedu, jer jedu sve, a žene vole finu hranu pa je za njih komplicirano pripremati jela.


Svi se kandidati vesele što će pripremati ‘mušku hranu’ jer to povezuju s jačom, domaćom hranom pa se će tako večeras na jelovniku naći juha od rajčice s votkom, francuska salata, odojak, janjetina, štrukle i palačinke.

Hoće li momci omastiti brk i punih želudaca otići kući ili će se kandidati previše opustiti u pripremi pa će im gosti ostati gladni, pogledajte večeras u 21:40 sati na RTL-u!

Povratak na Net.hr