Hot

ZAHUKTAVA SE NATJECANJE

ŠTO JE ZAJEDNIČKO ‘SUPERPARU’ I FILMU ‘MIRIS ŽENE’? Pred kandidatima je zabavni izazov zbog kojeg će neki dobiti i jezikovu juhu

Natjecatelji će morati prepoznati svoje partnerice prema četiri osjetila – vidu, mirisu, dodiru i sluhu

Nakon jučerašnje prve epizode zabavnog showa ‘Supepar’, gdje su parovi dobili svoje sobe, koje su za njih odabrali Ratka i Gordon, večeras od 21 sat, nitko od njih neće imati dlake na jeziku otkriti kako se uistinu osjećaju u Bakinoj, Maloj, Vlažnoj ili pak Server sobi. Dok će neki kukati, Dolores će posegnuti za posebnom tehnikom dobivanja one sobe koju si je zacrtala.

I izazov koji će im večeras uslijediti pomutit će nekima račune. Ovaj put red je došao na djevojke koje će se kladiti na svoje muškarce, a oni će ih morati prepoznati po četiri osjetila: vidu, mirisu, dodiru i sluhu. Između osam dama, njihovi partneri morat će pogoditi koja je njegova, ali s povezom preko očiju! I dok će se neki odlično snaći, neki će pak, potpuno zakazati pa će ih u četiri zida dočekati i jezikova juha.

Tko bi mogao igrati glavnu ulogu u filmu ‘Miris žene’, a tko je zakinut za osjetila, gledatelji će otkriti večeras od 21 sat na RTL-u.

Povratak na Net.hr