TV

SHOW U SHOWU

STANARI BIG BROTHERA DOBILI SVOJ TV-PROGRAM: Snimat će i meksičku sapunicu, evo kako su podijelili uloge

Big Brother stanari su postali otkačeni voditelji TV programa na Big Brother televiziji nazvanoj SPAČKA TV.

Od danas, gledatelji u Hrvatskoj dobivaju najluđu, najuvrnutiju i najzabavniju televiziju ikad – SPAČKA TV, koju će voditi stanari Big Brothera. Gledatelji će TV program BB stanara moći pratiti i uživo na web platformi RTL Play, od ponedjeljka do četvrtka, od 11-13 sati te od 17 do 19 sati.

Spačka TV je već krenula s ‘radom’, a predstavljamo vam njezine voditelje i urednike.

Programski direktor Spačke TV je Tomislav, Anchy je postala stilistica i vizažistica za žene dok je Lidija stilistica za muškarce.

Osim što su ujutro stanari  već imali  talk show ‘Popodnevna rosa’,  gdje je urednik Tomislav za voditeljicu postavio Luciju,  koja je pak, na ‘trač partiju’, u goste, pozvala Luku i Anezi,  talk show se pretvorio u žustru raspravu gdje je Anezi slušala prodike od strane Luke i Lucije. Gledatelje u 17 sati na RTL playu uživo očekuje i meksička sapunica na njihov način! Lidija će postati pomoćnica Perdita Servantes, Ljiljana – grofica i udovica Maria Hipolita Diaz, Marijan – muž pomoćnice, Marko De Servantes, Antonio – drugi sin pomoćnice Toni De Servantes, Lucija – grofičina kći Lucija Hipolita Diaz, Dubravka – sestra grofičinog bivšeg muža, Dolores Maghalaes, te Ana – služavka, Ana Marija.

U 18 sati, kviz ’Pranje mozga’, u kojem stanari odgovaraju na pitanja voditelja Marijana, a koja se vezana uz vanjski svijet. Na pitanja mogu odgovarati samo sa ’točno’ ili ’netočno’. Natjecatelji kviza bit će Ana, Bojan i Antonio.

Povratak na Net.hr