TV

PALA PUSA

ŠOK U AGRO-RURALITYJU: Farmeri zamijenili partnere: Ovaj poljubac nitko nije očekivao!

Najgledaniji i najomiljeniji, agro-rurality show, kako ga od milja zovu, odnosno, dokumentarna sapunica RTL-a ‘Ljubav je na selu’, ulazi u svoj finalni tjedan!

Nakon što su tjednima mamili osmijehe stotinama tisuća gledatelja, farmerica Sandra i farmeri Stanko, Dražen, Dino, Mario te najpopularniji među njima, ‘zagorski Putin’ Alojz, odabrali su svoje simpatije te s njima odlaze na poseban vikend u unutrašnjost Istre, gdje će biti smješteni u raskošnoj vili. Ondje će ih dočekati Amorova vila Marijana Batinić, koja će pokušati saznati što više o njihovim ljubavnim statusima, ali to joj na kraju dana neće biti od velike koristi.

SNJEŠKA KAO DA SE RAZOČARALA: Alojz joj umjesto zaručničkog prstena poklonio naušnice

Denita i Mario
Denita i MarioFoto: RTL

Jer, baš kad gledatelji pomisle da su farmeri zadovoljni svojim odabirima – ništa nije onako kako se čini. Pokoja čašica više i opuštena atmosfera na farmere će, baš kao i njihove odabranike, ‘baciti’ novo svjetlo, pa će sve ono za što su gledatelji mislili da je sigurna stvar, jednostavno pasti u vodu!

Tko će na kraju s kim završiti, a tko će doslovno kleknuti na koljena, ne propustite pogledati u ponedjeljak i utorak od 21.10 na RTL-u, u finalnom tjednu emisije ‘Ljubav je na selu’.

Povratak na Net.hr