TV

ZADRŽALA JE PRSTEN

SNJEŽANA JE NOGIRALA LOJZEKA! Za raskid zaruka kriv je fatalni muškarac koji je Snješku oborio s nogu

Iako su izgledali kao savršen par koji će zauvijek ostati zajedno, zagorski Putin, tj. farmer Alojz, i njegova odabranica Snježana, koju je on u predfinalnoj epizodi Ljubav je na selu zaprosio, a ona pristala, ipak nisu bili suđeni jedno drugome.

Nakon tri mjeseca, Lojzek i Snježana krenuli su svatko svojim putem.

ALOJZ I SNJEŠKA VIŠE NISU ZAJEDNO! Ovo je nova djevojka fatalnog ‘zagorskog Putina’

“Izgleda da nismo bili jedno za drugo. U početku uvijek sve izgleda savršeno, a kasnije je vrijeme pokazalo da to nije tako, ali ostali smo dobri prijatelji”, otkrio je Lojzek te dodao i zašto više nisu zajedno.

“Našao sam novu curu, ali ja nisam kriv što nismo zajedno, a nije ni ona. Nitko nije kriv, jednostavno se dogodilo”, kazao je Alojz koji je odnedavno u vezi s Monikom Peček iz Budinščine.

ljubav-je-na-selu

Ipak, tome nije tako, jer sve je počelo zabavom koju su kandidati sami sebi priredili. Tamo je bila i Rebecca, jedna od Alojzovih kandidatkinja, a koja je sa sobom povela prijatelja. No, nitko se nije nadao da će baš taj prijatelj biti fatalan za Snježanu koja se ondje u njega zaljubila te su ostali zajedno.

Budući da je Snježana od Lojzeka dobila i zaručnički prsten, bilo je logično pitati je li mu ga vratila!

“Nisam je tražio da mi vrati prsten iako se ponudila vratiti ga, ali neka joj ostane za uspomenu”, objasnio je te dodao da je sretan što je sudjelovao u emisiji jer je stekao samopouzdanje, a i žene mu se udvaraju, što prije baš nisu. Osim toga, nakon dvije godine što nije radio, Alojz je pronašao i posao kao vozač ralice.

Iako su mnogi priželjkivali da će kraj emisije Ljubav je na selu ujedno biti i početak Alojzovog i Snježaninog zajedničkog života, oni su svoje priče odlučili ispisati na novim listovima papira. Želimo im svu sreću!

Povratak na Net.hr