TV

ZORKA 'MOTORKA'

‘SLUŠATI NEKOGA TKO STALNO KVOCA NIJE VEČER IZ SNOVA’: Zorica uspjela izludjeti i zamjenskog muža: ‘Nisi glup koliko izgledaš’

Prošlo je pet dana od početka razmjene žena. Zorica je po dolasku u Zagreb bila uvjerena da će uživati, a Nataša se jako uzrujala zbog Kristinine bolesti. A hoće li nova pravila novim obiteljima donijeti nove probleme?

Nakon pet dana ‘mučenja’, Zorica i Nataša, ‘zamjenske žene’ u emisiji ‘Mijenjam ženu’, napokon su dočekale svojih pet minuta.

“Koji je to posao koji se radi 24 sata?”, pitala je Zorica Marija. ‘Zorica je pukla ko’ kokica’, rekao je Mario te je upitao što joj nedostaje. “Fali mi živa riječ, fali mi instant muž, da sjedne sa mnom da gleda televizor, da popije j*** kavu”, vikala je Zorica na njega.

PROBALA UVESTI SVOJA PRAVILA, ALI MARIO JOJ JE NAPAKOSTIO: Zorica vikala usred zagrebačkog restorana

Mario je krenuo na glas čitati njezina nova pravila: “Pod brojem jedan: mobitel, pod broj dva: više vremena s obitelji – dobro, probat’ ću”, kazao je Mario te dodao da ne može čitati njezine misli i da mu može to sve poslati i na email! “Treće pravilo izlazak na večeru: naravno”, kazao joj je Mario. “Četvrto: večer u toplini obiteljskog doma – to imaš i sad”, rekao joj je Mario, no Zorica se nije složila. “Peto pravilo je iznenađenje od instant muža koje baš ne razumijem”, zbunjen je bio Mario. No, ona mu je brzo objasnila. “Budući da si me upoznao u ovih par dana, sam prouči, a ja odoh da se ispovraćam, muka mi je od svega”, ljutito mu je uzvratila Zorica.

Za to vrijeme Nataša je čitala svoja pravila. “Prvo pravilo je kućna pomoćnica, jer stvarno u ovom okruženju treba jedna žena koja bi se pobrinula oko svega, ja sam na izmaku svih snaga”, rekla je Nataša. “Drugo: Moje ispijanje kave i šetnje u prirodi. Malo se osjećam depresivna oko toga jer sam naviknula šetati po Jarunu i ići na kave”, rekla je Nataša. “Treće pravilo je frizer, koji mi je prijeko potreban jer u Zagrebu idem dva do tri puta tjedno kod frizera, a sad mi je već kosa katastrofa, držim je u repu”, objasnila je Nataša. “Peto pravilo što bi uvela u kući su promjene tipa da pomaknem neki stolnjak koji mi se ne sviđa. Ja ne želim više biti domaćica jer se želim posvetiti svojoj pjevačkoj karijeri i moram obnavljati svoje glasnice”, objasnila je.

Zorica je poželjela topli obiteljski dom, a Mario joj je to odlučio odmah podariti uz televiziju. “Donekle ovo sliči na moj normalan život”, rekla je Zorica te dodala da je fizički bio uz nju, ali od tog obiteljskog toplog doma nema ni najave. “U globalu ono što je trebalo biti opuštajuće prema njoj, meni je bilo zamorno. Slušati nekoga tko stalno kvoca nije najbolja stavka kako provesti večer”, komentirao je Mario te joj počeo objašnjavati o ‘velikanu’ Tončiju Huljiću čiji se spot prikazivao na televiziji, no Zorica ga je brzo poklopila i rekla da je on još ‘piškio’ u pijesak dok je ona slušala Ljiljanu Nikolovsku i grupu Magazin.

Za to vrijeme Nataša je bila sama s Kristinom koja je još uvijek bolesna, a Simo je na terenu van grada. Nazvala ga je i rekla mu da joj treba pomoć i da želi kućnu pomoćnicu. “Treba mi novac za kućnu pomoćnicu, odnosno i novci i kućna pomoćnica”, objasnila je Simi. Nakon pola sata, na vrata joj je pozvonila Zoričina sestra Rada. “Simo je jako proračunat pa mi je poslao njezinu sestru”, komentirala je Nataša. Obje su se primile posla i maknule sve tepihe u stanu. “Non stop se nešto mora čistiti i prati u kući, naročito ako su djeca doma”, zaključila je mudro Nataša.

Mario je Zoricu pak odveo u obiteljski restoran. “Dobro, jesi li ti normalan?! Jesi li ti razumio što sam ja tražila? Ja sam htjela obiteljski restoran, ovo je super, ali ovo je restoran brze hrane”, vikala je Zorica ponovno na Marija, dodajući da ne znači da joj se neće svidjeti, ali da to nije ono što je napisala u pravilu.

“Mario za moj pojam nije ispunio zadatak. Otprilike, kao da sam tražila palačinku, a dobila tortilju”, komentirala je Zorica te je Mariju bilo neugodno u restoranu gdje je vikala pa je upitao konobaricu ima li wifi. “Ako nastaviš tako otkantat ću te mobitelom”, prijetio joj je Mario. “Dominantna je kao žena i mislim da ona doma drži sve konce”, kazao je poslije.

Iduću večer, Zorica je čekala Marija koji joj je donio buket cvijeća. “Molim te, nemoj reći mojoj djevojci jer ona od mene to nikad nije dobila”, otkrio joj je. “E baš si me sad ugodno iznenadio. Nisi baš toliko glup koliko izgledaš”, rekla mu je u svom stilu Zorica te ga zagrlila.

Za to vrijeme Nataša je čekala prijatelje na kavi koji se nisu pojavili. No, zato joj se počeo udvarati dečko sa susjednog stola koji joj se na kraju pridružio. “Nisam se sjetila ni Sime, a ni Marija”, komentirala je Nataša sa smijehom. ‘Mislim da su u Srbiji muškarci puno otvoreniji’, zaključila je Nataša te dodala da joj jedino nedostaje mala Kristina, Zoričina kćer.

Došlo je vrijeme da se Zorica i Nataša vrate svojim kućama. Nakon što su se izljubile sa svojim partnerima, upoznali su se i međusobno. “Kasnio je po dva, tri sata, samo je mobitel imao u rukama, obiteljska večera je bila sve samo ne obiteljska večera, a i da znaš donio mi je cvijeće”, sve je Zorica otkrila Nataši te joj dala savjet da mora biti malo više zahtjevnija. Mario je iznenadio ponovno Zoricu svojim mišljenjem o njoj. “Genijalna osoba, kvalitetna žena i toliko mi je dobra da sam je pozvao da dođete svi troje na more kod mene”, kazao je Mario Simi svoje utiske o Zorici.

Povratak na Net.hr