TV

UZBUDLJIVO

SLUGE NA FARMI NEGODUJU: ‘Mi nismo tu robovi!’, Jasmina u kalkulacije oko dvoboja uključila i Danielu

Sluge zelene zajednice, Barbara i Kristijan, nezadovoljni su načinom ophođenja farmera prema njima. Prema njihovom mišljenju, farmeri uvelike iskorištavaju to što su sluge i zadaju im zadataka više nego što mogu obaviti.

“Ja ne znam što vi nama samo aj ovo, aj ono, pa nemamo mi baterije da cijeli dan pilimo drva, pa idemo ovo, pa ono, pa halo ljudi! Razmišljajte malo, nismo mi strojevi! Mi smo sluge, mi nismo tu robovi!“ požalio se Kristijan Danieli. Izuzev toga, Barbara i on povjerili su joj neka svoja zapažanja. “Ti izbjegavaš nas i kaniš s njih četvero biti i vas četvero sad kanite stalno mene i Barbaru stavljati za sluge”, rekao joj je Kristijan, na što mu je Daniela odgovorila da nije tako, već da se jednostavno više ne želi svađati s Darkom.

JASMINA ZAPRIJETILA GORDANU: ‘Spriječi li te Ankica da dođeš na ogradu, zaboravi me!’

kristijan-i-barbara2

Kiki, je li se nisam dovoljno svađala s Domijem? Je li trebam njega kao protivnika?”, dodala je, a i Barbara je također iznijela svoje mišljenje: “Jednostavno si se od nas u zadnja dva dana skroz udaljila. Prije smo se stalno zezali, a sad nas ignoriraš skroz”.

Osim što se u zadnje vrijeme zbližila s Ankicom, izgleda kako Daniela kuje planove i s Jasminom. Na ogradi ju je Jasmina priupitala za mišljenje koga da odabere za suparnika u dvoboj, na što joj je Daniela odgovorila da joj je sve već rekla na tu temu – Katicu.

POKUŠALI SU SE POMIRITI, ALI…: Na farmi je usijana atmosfera, teku suze, slomljena su srca

daniela-i-jasmina2

“Ja ti kažem, u svakom slučaju ću dobiti! Znaš zašto? Ako izgubim od nje, barem sam izgubila od nekog jačeg od sebe, a ne od neke koja ima dva peseka!”, kazala je Jasmina već spremna za dvoboj i dodala:”A ako izgubim, onda ja postavljam Gazdu, e onda ću im napraviti kaos! Meni je svejedno hoću li ostati ili izaći, ali bitno mi je da izazovem cirkus!”.

Obzirom na brojne kalkulacije – koga ostaviti na farmi, a koga izbaciti, čini se kako se ovog tjedna sprema najnapetiji odabir duelista do sada!

image0011

Povratak na Net.hr