TV

ODLUČNO SE NADOPUNJAVAJU

SLOŽNI FRIZERSKI DUO NATJEČE SE U ‘SUPERPARU’: Ozana i Ognjen devet godina su u braku, a upoznali su se zahvaljujući škarama

Ozana kod svog supruga najviše voli što je dobar prema njoj, što je poštuje i sve joj udovoljava te što je divan otac

Bračni par Ozana (33) i Ognjen Bičanić (35) dolaze iz Slavonskog Broda i roditelji su troje djece, no glava obitelji priznaje da bi volio imati još dvoje! Po zanimanju su frizeri, imaju svoj salon, a njihovo je upoznavanje uistinu bilo sudbonosno.

I ONI SE NATJEČU U ‘SUPERPARU’:Jelena i Mirko u vezi su čak 45 godina, suprug kaže da je jako dobar slušač

“Došao sam kod Ozane u salon jer sam ozlijedio nokat na škare i Ozana ga je zaliječila”, kaže Ognjen koji kod svoje supruge najviše cijeni što je u njihovu devetogodišnjem braku baš uvijek bila uz njega – i u dobru i u zlu.

RTL

Ozana kod svog supruga najviše voli što je dobar prema njoj, što je poštuje i sve joj udovoljava te što je divan otac njihovoj djeci. Kad ima vremena, izrađuje ukrase za kuću, a njezin suprug obožava sport i rekreativno igra vaterpolo.

To što su se odlučili prijaviti u zabavnu emisiju “Superpar” smatraju najuzbudljivijom stvari koju su zajedno napravili, a kao svoj najveći adut ističu različitost među njima jer ih to čini jakim parom, snažnijim od drugih. Otkrivaju kako se odlično nadopunjuju i iznimno smo ponosni što im je i nakon devet godina braka obitelj na prvome mjestu.

PET ZLATNIH SAVJETA ZA USPJEH SVAKE VEZE: Pronalazite li se vi u ovim osobinama koje imaju svi superparovi?

“Bilo je svega u našoj vezi – i uspona i padova, kao na EKG-u, no živimo svoj idealan život i samo neka tako ostane, ništa nam više ne treba”, zaključuju supružnici Bičanić.

Zabavnu emisiju “Superpar” možete pratiti na RTL-u od 14. rujna od 21 sat!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr