TV

NIJE IM ŽAO

SKUPA ZAJEDNIČKA NOĆ: Farmeri plaćaju kaznu jer su Tomislav i Barbara spavali zajedno

Nova pravila zlatne ere Farme, koja su stupila na snagu prije tjedan i pol, nalažu da na Novoj farmi spavaju Gazda i Gospoda, dok nadničari spavaju na Staroj farmi.

Dvoje farmera, nadničarka Barbara i Gazda Tomislav, oglušili su se na to pravilo i zbog dvije noći koje je Barbara provela u Gazdinom krevetu, zajednica je dobila kaznu od 25 dukata.

FARMERI PLAČU, TOMISLAV I BARBARA OBNOVILI ROMANSU: ‘Dok tebe imam, ničega se ne bojim’

“Meni je stvarno žao, ne znam što da kažem osim što se ispričavam”, ispričala se Barbara zajednici, dok je Tomislav kazao kako mu nije žao dukata te da bi za Barbaru dao čak i sve dukate.

“To su mi bile dvije najljepše noći na farmi”, dodao je Tomislav.

barbara-i-tomislav3

Kazna od 25 dukata razljutila je farmere, a posebno Antu koji je istaknuo da je bio upozorio Barbaru na kršenje pravila. Da su joj farmeri okrenuli leđa, svjesna je i Barbara.

“Povrijedili su me neki ljudi zato što sam otišla za svojom ljubavi, a mislim da je Ante taj konkretno koji me najviše povrijedio, ne možda u smislu da mi je rekao da je to baš zbog toga , ali i način i djela mislim da nisu fer”, izjasnila se Barbara  te dodala: “Te dvije noći bile su mi predivne i ne bih ih mijenjala ni za što.”

Kako je zajednica reagirala na kaznu te kojih dvoje farmera će se morati preseliti u kućicu za sluge, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr