TV

DOTAKNUO SE ESTRADE

ŠKORO U ‘NEDJELJOM U 2’ SARKASTIČNO O SEVERINI: ‘Nisam se nikad bavio kolegicom… kako se već sad preziva’

Severina se prošle godine pridružila skupini žena koje su čelnik Domovinskoga pokreta pokazale srednji prst

U novome studiju emisije “Nedjeljom u 2”, danas je gost Aleksandra Stankovića bio Miroslav Škoro. U razgovoru o mnogobrojnim političkim temama, u jednome su se trenutku dotaknuli i estrade.  Stanković je Škoru pitao o usporedbama s Balaševićem, ali i o poruci koju mu je prije sedam mjeseci uputila Severina Kojić.

“Balašević i ja jednako loše pjevamo, kao kantautor se vješto igra riječima. S nekim njegovim stavovima se duboko ne slažem”, kazao je čelnik Domovinskoga pokreta.

A onda se osvrnuo i na Severinu, koja mu je u lipnju na Instagramu pokazala srednji prst zbog njegovih stavova o pobačaju te napisala da je on u “poznoj mladosti silno htio postati panonski mornar, ali je zaboravio da postoji Balašević”.

Screenshot/HRT

A on je zaboravio njezino prezime

“Nisam se nikad bavio kolegicom Severinom na toj razini, ne koristim Wikipediju niti izjave kolegice… Kako se već sad preziva, više ne zna… ne bavim se time”, rekao je Škoro. Je li doista zaboravio kako se dotična preziva ili namjerno nije htio izgovoriti njezino prezime, ostaje nam samo nagađati.

Podsjećamo, Severina se prošle godine pridružila skupini žena koje su Miroslavu Škori pokazale srednji prst u znak protesta protiv njegova stava da bi se žene, koje zatrudne nakon silovanja, trebale dogovoriti sa svojim obiteljima što će učiniti.

Sarkastična objava na Facebooku

“Nažalost, upoznala sam tog Škoru. U poznoj mladosti silno je htio postati panonski mornar, ali zaboravio je da postoji Balašević, pa se plan izjalovio. Bez obzira što je bio uzorni omladinac u ‘ono doba’, kažu upućeni. Onda je došao rat. Dok su žene u Hrvatskoj i Bosni u vihoru rata doživjele najveća poniženja koje žensko tijelo može doživjeti, silovanja, njegov ratni put se sastojao u avionskoj karti u jednom smjeru. Iz domovine u Ameriku”, kritizirala je Škoru Severina.

“Vratio se u ravnicu koju su mu neki drugi obranili i odlučio postati direktor diskografske kuće Orfej. Koja je, zamislite, nakon njega propala. Onda se onako simpatičan i šaljiv uvalio u Croatia Records, čije je zemljište sada u posjedu pogrebnog poduzeća i rasprodano. Čujem, sad ima i puste vinograde i udjele u raznim firmama. Kako je došao do parkirališta kraj jedne bolnice, koje je masno naplaćivao, nitko ne zna. Samo znamo da ga je prodao. Jer sad se ozbiljnije bacio na politiku. Prvo je htio postati predsjednik i neslavno tropao, a nije prošlo ni pola godine – već bi bio premijer. I sada kandidat Škoro ima jedan poseban predmet interesa. Ne ekonomski rast i bolji život za sve. O ne, njegov interes je žensko tijelo”, napisala je tada pjevačica.

Povratak na Net.hr