Boksač gušio sustanarku: 'Laže, poslije svega smo se mazili'

Natjecatelj u britanskom Big Brotheru, bivši boksač Daley Ojuederie izbačen je iz showa zbog agresivnog ponašanja. Sustanarku Hazel O’Sullivan davio je golim rukama i prijetio joj da će je ‘dokrajčiti’.

‘Zbog agresivnog ponašanja prema Hazel O’Sullivan poduzeli smo mjere predostrožnosti i Daleyja Ojueneriea izbacili iz Big Brother kuće’, rekla je glasnogovornica reality showa za Daily Mail.

Odnos između para, koji je intenzivno tijekom showa flertovao, postao je i više nego zategnut. Da stvar bude gora, Daley u vanjskome svijetu ima djevojku Katie Corriette, kojoj se prizori na malim ekranima nisu svidjeli, te se već jednom u suzama slomila pred kamerama Big Brothera.

Daley i Hazel odlukom gledatelja bili su premješteni u takozvanu ‘sigurnu kuću’ u nadi da će se između njih razviti flert ili možda čak ljubav. No, stvari su krenule potpuno drugim smjerom.

Svađa između Hazel i Daleyja eskalirala je u ponedjeljak ujutro dok je 24-godišnja irska manekenka ležala na krevetu. Prišao joj je Daley i udario je po stražnjici. Hazel se iznenadila i uplašila te mu odbrusila: ‘Ne možeš me tako jako udariti, to boli!’

//www.youtube.com/embed/64NCPq5CktM

Tada mu je Hazel, kako bi vratila svoje deke koje joj je Daley uzeo, uzela njegov poplun i odbijala ga vratiti, što je Daleyja jako naljutilo. ‘Želiš me razljutiti? Upozorio sam te da poludim kad sam ljut. Nemoj to zaboraviti’, prijetio joj je Daley dok je Hazel mumljala: ‘Što sam ti napravila? Samo želim da mi vratiš deke.’

Tada je počela tučnjava jastucima koja je završila jako ružno. Naime, Daleyju je u jednom trenutku puknuo film, pa je Hazel uhvatio za vrat i počeo je gušiti prijeteći joj: ”Dovršit ću te.’ U tom trenu intervenirali su iz produkcije Big Brothera i bivšeg boksača izbacili iz showa.

//www.youtube.com/embed/34sAeJTBSpQ

I nakon skandala i izbacivanja iz showa Daley ne smatra da je išta loše učinio. Snimke njegovog razgovora s Big Brotherom u ispovjedaonici pokazuju kako nije mislio da je njegovo ponašanje neuobičajeno.

‘Hazel je lažljivica i ja sam jako uvrijeđen. Ona me nije poštovala. Ne razumijem zašto je izjavila da se pored mene osjeća ugroženo, a poslije svega navedenog smo se mazili’, posljednje su Daleyjeve riječi prije izlaska iz Big Brother kuće.

Povratak na Net.hr