TV

NOVE EPIZODE

SJEĆATE LI SE NJIH? Legendarna ‘Dinastija’ se nakon 27 godina vraća na male ekrane

Popularna serija Dinastija, koja je osamdesetih godina publiku diljem svijeta prikovala za male ekrane, dobit će novu verziju smještenu u moderno doba.

Nakon punih 35 godina od emitiranja prve epizode kultne serije Dinastija, nove generacije mogle bi dobiti priliku da zarone u ovaj fenomen sapunice.

ABC je potvrdio oživljavanje popularnog sitcoma u 2017. godini, a u razvoj projekta navodno će biti uključen i kreativni tim koji stoji iza hit serije Tračerica.

Zvijezda Dinastije preminula u 74. godini života

Nova verzija Dinastije zadržat će stara imena likova, ali će im dati nove uloge. Tako će publika moći pratiti obitelji Carrington i Colby, a najavljeno je i da će se brojni poznati likovi ponovo pojaviti.

Slavne obitelji Carrington i Colby trebali bismo pratiti iz perspektive Fallon, kćeri milijardera Blakea Carringtona, i njene buduće maćehe, koja će se udati u jednu od najbogatijih obitelji u Americi.

Kada je Dinastija završila u svibnju 1989., nakon devet godina emitiranja, gledatelji su se s tugom oprostili od Fallon Carrington Colby (Emma Samms), Stevena Carringtona (Jack Coleman), Sammy Jo Carrington (Heather Locklear), Alexis Carrington (Joan Collins), Blakea Carringtona (John Forsythe) i Krystle Carrington (Linda Evans).

Od tada su česti vapaji za povratkom omiljenih junaka, a čini se da će želje gledatelja konačno biti ostvarene.

Što se tiče filma o Dinastiji, to izgleda ipak nećemo doživjeti. A Joan Collins lijepo je objasnila i zašto.

“Radije bih da ljudi govore: “O, molim vas, molim vas, snimite film!” nego “Ne mogu vjerovati da ste to napravili, užasan je”, objasnila je slavna glumica.

Povratak na Net.hr