TV

VIRIO JOJ GRUDNJAK

SEVERININ STAJLING NA HUMANITARNOM KONCERTU IZAZVAO BURNU RASPRAVU: ‘Moglo je i bez tolikog dekoltea’

Naša kraljica estrade na pozornici je promijenila pet stajlinga, a šareni sako s dubokim dekolteom, ispod kojega je provirivao grudnjak, postao je predmetom rasprave

Na humanitarnom koncertu “Želim život” za Zakladu Ana Rukavina, koji se održao u subotu navečer u skladu sa svim protuepidemijskim mjerama, prikupljeno je više od milijun kuna. Ceremoniji su se odazvali popularni splitski glazbenici Severina Kojić (48) i Petar Grašo (44).

Screenshot/Nova TV

Je li njezin sako bio primjeren?

Naša kraljica estrade na pozornici je promijenila pet stajlinga, a šareni sako s dubokim dekolteom, ispod kojega je provirivao grudnjak, postao je predmetom rasprave brojnih gledatelja. Dok jedni smatraju da je Seve zablistala odabirom odjeće, drugi komentiraju kako je za ovu prigodu trebala odjenuti ipak nešto decentnije.

Screenshot/Nova TV

SEVERINA PROŠETALA ZAGREBOM U KAPUTU OD SKORO 30.000 KN; Fanovi bez teksta: ‘Stvarno ovoj ženi nitko nije ni do koljena’

“Sama ceremonija je plemenita, ali moglo je i bez tolikog dekoltea”, glasi jedan od komentara na društvenim mrežama. Riječ je o kreaciji domaćega modnog dvojca Les Emaux iz kolekcije proljeće/ljeto 2020. Pjevačica je i ranije nosila njihove kreacije, pa je tako lani na dočeku Nove godine nastupala u njihovu crvenom kaputu izrađenom po mjeri.

Screenshot/Nova TV

Zablistala u haljini od 10.000 kuna

Splićanka je svoje sudjelovanje na humanitarnome koncertu najavila na Instagramu, podijelivši nekoliko isječaka sa svojih prošlih nastupa. Tako je svoje pratitelje podsjetila na svjetlucavu haljinu u stilu Marilyn Monroe, ali i na još dvije kombinacije s hlačama.

Prije toga je podigla temperaturu fotografijom na kojoj je pozirala u ljubičastoj haljini s detaljima od perja i ultravisokim prorezom na bedru.

Riječ je o kreaciji modne marke 16Arlington, koja se prodaje na platformi Net-a-Porter. Prvotna cijena iznosila je 1290 eura (9720 kuna), no zatim je bila snižena 60 posto – na 516 eura (3900 kuna) te je već rasprodana.

Screenshot/Net-a-Porter

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr